Antena 3 CNN Economic eMAG Stock Busters – reduceri la televizoare 4K Ultra HD. Preturi mai mici si cu 6.900 lei

eMAG Stock Busters – reduceri la televizoare 4K Ultra HD. Preturi mai mici si cu 6.900 lei

eMAG Stock Busters – reduceri la televizoare 4K Ultra HD. Preturi mai mici si cu 6.900 lei
23 Aug 2017   •   14:21
eMAG Stock Busters continua pe siteul emag.ro si vine cu reduceri eMAG substantiale la televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD. Campania are loc in perioada 22-24 august.
 
eMAG Stock Busters reduceri la televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
In oferta eMAG sunt incluse televizoare de la diferite branduri: Samsung, LG, Philips, Star-Light sau Sharp.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG Stock Busters si am ales cele mai interesante oferte:
 

eMAG Stock Busters reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

 
1. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 176 de cm, 70KU6072, rezolutie 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de 45 in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD.
 
Pentru a va bucura de culori clare si naturale, Samsung a dezvoltat tehnologia Pur Colour de optimizare a culorilor, pentru ca televizorul dumneavoastra sa redea o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura. Acum, Pur Colour integreaza 189 de puncte de analiza, de 7 ori mai multe comparativ versiunea anterioara, pentru culori si nuante mult mai bogate. Pretul este AICI.


eMAG Stock Busters reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung Curbat
 

2. Televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 163 de cm, 65KS9502, 4K Ultra HD, beneficiaza de una dintre cele mai mari reduceri din campania eMAG Stock Busters, pretul sau fiind redus cu 6.900 de lei. Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. In plus, datorita noului meniu Samsung Smart Hub, experienta de entertainment a devenit mai intuitiva si mai rapida. Pretul este AICI.


eMAG Stock Busters reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart LG
 

3. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 de cm, 43UH661V, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 35%. Unul dintre secretele din spatele performantei high-definition ale televizoarelor LG este panoul TV special realizat. IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD. Ecranul IPS 4K este rezistent, are culori naturale si un unghi larg. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.
 
eMAG Stock Busters reduceri la televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.


eMAG Stock Busters reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung
 

4. Televizorul LED Smart Samsung, diagonala de 108 cm, 43KU6072, 4K Ultra HD, are o reducere de 400 de lei. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului.
 
Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, va puteti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Pretul este AICI.


eMAG Stock Busters reduceri televizoare 4K Ultra HD LED Smart Samsung
 

5. Un alt televizor Samsung ce are rezolutie 4K Ultra HD si care este foarte popular in randul clientilor este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 101 cm, 40KU6092. In cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters, acest televizor are un pret foarte prietenos deoarece beneficiaza de o reducere de 18%. Pretul este AICI.


eMAG Stock Busters reduceri televizoare 4K Ultra HD LG
 

6. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UH6107, 4K Ultra HD, are o reducere de 29% in aceasta perioada. 3D Color Mapping reda culorile apropiate de cele naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minim. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG Stock Busters reduceri la televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.


eMAG Stock Busters reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips
 

7. Fanii brandului Philips se bucura sa afle ca televizoarele acestui producator sunt incluse in oferta de reduceri eMAG din campania Stock Busters la televizoare. Televizorul Smart Philips cu diagonala de 108 cm, 43PUH6101, 4K Ultra HD, are o reducere de 22%. Procesorul de imagine Pixel Plus Ultra HD optimizeaza imaginea indiferent de sursa pentru a oferi culori, contrast si detaliu la un nivel incredibil. Pretul este foarte bun pentru un televizor cu rezolutie 4K Ultra HD. Oferta este AICI.


eMAG Stock Busters reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Sharp
 

8. Televizorul LED Smart Sharp, cu diagoanala de 109 cm, LC-43CUF8472ES, 4K Ultra HD, are o reducere de 28% in campania de reduceri eMAG Stock Busters la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD. Rezolutia 4K este de 4 ori mai mare decat rezolutia Full HD, claritatea si gamele de culoare extinse asigurand cel mai bun divertisment. Pretul este AICI.


eMAG Stock Busters reduceri televizoare 4K Ultra HD Star-Light
 

9. Televizorul Smart LED Star-Light, cu diagonala de 140 de cm, 55DM7000, 4K Ultra HD, are o reducere de 25%. Folosind o tehnologie avansata, unghiul de vizibilitate a fost marit pana la 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. Daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim de calitate, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta. Pretul este AICI.


eMAG Stock Busters reduceri televizoare 4K Ultra HD Curbat Samsung
 

10. Pentru cei care viseaza la un televizor cu un aspect modern, chiar futurist, una dintre cele mai bune optiuni este televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 123 de cm, 49KS7502, si rezolutie 4K Ultra HD. Televizorul beneficiaza de o reducere de 32% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters. Pretul este AICI.
 
eMAG Stock Busters reduceri la televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close