Antena 3 CNN Economic eMAG – TOP 10 reduceri electrizante la electrocasnice necesare în bucătărie

eMAG – TOP 10 reduceri electrizante la electrocasnice necesare în bucătărie

eMAG – TOP 10 reduceri electrizante la electrocasnice necesare în bucătărie
08 Mar 2017   •   12:21
eMAG a lansat campania de reduceri “Reaprinde pasiunea pentru gătit”, care se desfășoară până pe 13 martie. În cadrul campaniei, electrocasnicele mari și mici necesare în bucătărie au reduceri eMAG ce ajung și la peste 50%.
 
Cuptoarele, plitele, hotele, aragazurile, dar și blenderele, tocătoarele, friteuzele sau aparatele de gătit cu abur sunt acum la ofertă și pot fi cumpărate chiar și la jumătate de preț.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG și am ales cele mai interesante și atractive produse:
 
1. Un pachet promoțional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Electrolux EOA3400AOX, Electric, 72 l, Clasa A, Inox si o plita incorporabila Electrolux EGH6343BOX, gaz, 4 arzatoare, 60 cm, Aprindere electrica, gratare fonta, Inox, are o reducere de 735 de lei.
 
Acest cuptor are o capacitate de 74 de litri, cea mai incapatoare tava disponibila si pana la noua niveluri pentru rafturi. Astfel puteti sa configurati spatiul exact pe masura nevoilor dumneavoastra.
 
Blocati caldura in interiorul cuptorului pentru a gati cu eficienta sporita. Acest cuptor este cu 10% mai eficient din punct de vedere energetic fata de aparatele din clasa A. Aceasta deoarece interiorul sau este foarte bine izolat, impiedicand pierderile de caldura. Astfel, cuptorul poate sa mentina temperatura de gatit folosind mult mai putina energie.
 
Pentru o modalitate simpla de a gati, trebuie doar sa rasuciti butoanele pentru a selecta temperatura sau pentru a activa unul din nenumaratele moduri de gatire. Apasati butoanele pentru a activa numaratoarea inversa. Ecranul LED va afisa setarile pe care le selectati. Iar atunci cand cuptorul este oprit, acesta va afisa ora.
 
La acest cuptor nu conteaza unde introduceti vasul. Datorita ventilatorului supradimensionat cu noul design de ghidare a aerului, alimentele sunt gatite uniform, indiferent unde se afla in cuptor. Astfel lucrurile devin extrem de usoare cand aveti cu adevarat nevoie de fiecare centimetru de spatiu.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la cuptoare și plite incorporabile.

eMAG – reduceri la cuptoare incorporabile

 
2. Un cuptor incorporabil Indesit FIMB 53 KAIX, Electric, 56 l, Clasa A, Inox, are o reducere de 44%.
 
Cuptorul este electric, are o capacitate de 56 de litri, și face parte din clasa A de eficiență energetică. Controlul cuptorului este mecanic, iar afișajul este digital. Cuptorul are timer, grill și iluminare interioară.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la cuptoare incorporabile.

 

eMAG – reduceri la plite incorporabile

 
3. O plita incorporabila Whirlpool GMA 6411 NB, gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, are o reducere de 35%.
 
Cu o simpla atingere, gatitul devine creativ.
Plita are:
• Butoane frontale de control
• Butoane clasice inox
• Gratare emailate
• 4 arzatoare pe gaz
• Aprindere integrata in buton
• Valve de siguranta
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la plite incorporabile.
 

eMAG – reduceri la aragazuri

 
4. Un aragaz Arctic UAM4S, Gaz, 4 arzatoare, Dispozitiv siguranta, 50 cm, are o reducere de 37% și costă 519,90 lei.
 
Aragazul este prevazut cu un sistem de siguranta care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. Acest sistem va va ajuta sa evitati scurgerile de gaze si sa uitati de instabilitatea sistemelor clasice de alimentare.
 
In combinatie cu alte optiuni precum aprinderea integrata si cu panoul de protectie a butoanelor, sistemul Safety Plus se asigura ca aragazul va functiona in cele mai bune conditii, atat in timpul, cat si dupa expirarea perioadei de garantie.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aragazuri.

eMAG – reduceri la cuptoare cu microunde

 
5. Un cuptor cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRB, 20 l, 800 W, Digital, are o reducere de 36% și costă 298,94 lei.
 
Cuptorul are o capacitate de 20 de litri și o putere de 800 W. Panoul de comandă este electronic, iar afișajul este de tip LED. Are funcții de dezghețare și de timer și 5 niveluri de putere. De asemenea, are și un suport rotund.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la cuptoare cu microunde.
 

eMAG – reduceri la hote

 
6. O hota traditionala Star-Light HA-260WH, Putere de absorbtie 347 mc/h, 2 motoare, 60 cm, are o reducere de 26% si costa 169,99 lei.
 
Fie ca aveti o bucatarie realizata intr-un stil modern, tineresc sau una decorata intr-un stil clasic, vintage, aceasta hota se va potrivi cu siguranta. Urmand un design simplu, hota traditionala Star-Light HA-260WH este realizata din inox, ceea ce ii ofera abilitatea de a se potrivi cu usurinta in orice cadru cromatic, dar si o durata de viata prelungita.
 
Hota traditionala Star-Light HA-260WH permite atat evacuarea la exterior, cat si la interior. Sistemul de extractie atrage aburul in interior cu ajutorul unui motor eficient ce retine particulele in filtrele de aluminiu, apoi elimina mirosurile.
 
Hota Star-Light HA-260WH este dotata cu doua filtre din aluminiu, care sunt mai usor de intretinut decat vechile modele din panza si ofera un aspect estetic mai placut. Filtrele sunt usor detasabile si se pot spala cu ajutorul masinilor de spalat vase. Este prevazuta cu un sistem de iluminare LED care va ofera o ambianta placuta si utila atunci cand gatiti.
 
Optional, pentru cei care nu pot realiza evacuarea prin exterior, se pot achizitiona doua filtre de carbune activ (modelul FCA-22), pentru recircularea aerului din interiorul hotei in interiorul camerei, eliminandu-se astfel un aer mult mai curat.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la hote.

 

eMAG – reduceri la blendere și tocătoare

 
7. Un blender Oster Piano 6805-050, 450 W, Bol Sticla, 12 programe, are o reducere de 50%.
 
Sticla borosilicata are la baza oxizi de siliciu si de bor, fiind foarte rezistenta la dilatare termica si socuri. Intregul sistem de componente care preia forta de rotire si de macinare este fabricat din metal si nu din plastic sau cauciuc dur.
 
Puteti prepara smoothie-uri, supe creme si sosuri sau puteti marunti si toca ingredientele, cu rezultate exceptionale de fiecare data, gratie celor 12 trepte de viteza si functiei Pulse.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la belndere și tocătoare.
 

eMAG – reduceri la roboți de bucătărie

 
8. Un robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00, 750 W, bol 1.5 l, blender 1 l, 2 viteze + Pulse, are o reducere de 48% și costă 218,39 lei.
 
Robotul de bucatarie de la Philips este proiectat pentru o asamblare usoara. Componentele acestuia se fixeaza cu un clic datorita designului cu forme compatibile al accesoriilor.
 
Tehnologia PowerChop este o combinatie intre forma lamei de taiere, unghiul de taiere si castronul interior, care ofera rezultate de tocare superioare atat pentru ingredientele moi, cat si pentru cele tari. Este, de asemenea, perfecta pentru prepararea piureurilor si pentru amestecarea aluaturilor pentru prajituri.
 
Urmatoarele accesorii sunt incluse si pot fi spalate in masina de spalat vase: un instrument special pentru a amesteca si framanta aluat si coca; un cutit de tocat din otel inoxidabil pentru prepararea carnii si legumelor; diverse accesorii in forma de disc pentru radere si taiere medie; vas de 1 l rezistent pentru mixarea, zdrobirea si amestecare diferitelor ingrediente; un disc de emulsionare pentru prepararea alimentelor precum frisca si maioneza; o rasnita pentru a macina boabe de cafea, de exemplu.
 
Robotul de bucatarie de la Philips ofera un motor puternic cu 2 viteze si functie de impuls, asigurand puterea si controlul necesare pentru prepararea tuturor retetelor dumneavoastra preferate.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la roboti de bucatarie.

eMAG – reduceri la friteuze

 
9. Friteuza Philips Airfryer Viva Collection HD9220/50, Tehnologie RapidAir 200 grade C, Cronometru, 1425 W, 2.2 l, are o reducere de 33%.
Tehnologia Rapid Air patentata a Airfryer va permite sa prajiti cei mai gustosi cartofi prajiti care contin cu pana la 80% mai putina grasime decat pentru o friteuza conventionala. Combinatia sa unica de aer fierbinte care circula rapid si un element de gratar va permite sa gatiti o varietate de alimente gatite delicioase, gustari, pui, carne si multe altele intr-un mod rapid si usor. Datorita faptului ca gatiti numai cu aer se genereaza mai putin miros si vapori decat pentru gatitul traditional, este usor de curatat, sigur si economic pentru utilizare zilnica!
 
Controlul complet reglabil al temperaturii va permite sa pre-setati cea mai buna temperatura pana la 200 de grade pentru a va gati alimentele. Savurati cartofi prajiti brun aurii crocanti, gustari, pui si multe altele, toate preparate la temperatura corecta pentru cel mai bun rezultat!
 
Cronometrul sau integrat va permite sa presetati timpii de gatire de pana la 30 de minute. Functia de oprire automata include un indicator sonor „gata”.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la friteuze.
 

eMAG – reduceri la aparate de gătit cu aburi

 
10. Un aparat de gatit cu aburi Gorenje FS900SIMPLICITY B, 900 W, capacitate rezervor apa 1.1 l, are o reducere de 30%.
 
Aparatul de gatit cu aburi are 900 W, capacitate rezervor apa 1,1 l, oprire automata, dishwasher safe, iluminare albastra, semnal sonor si design SIMPLICITY.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aparate de gătit cu aburi.

×
Subiecte în articol: reduceri emag.ro reduceri emag eMAG.ro emag
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close