Antena 3 CNN Economic eMAG vine cu sacul plin de cadouri de ziua eMAG. Pont: cum sa obtii o extra-reducere

eMAG vine cu sacul plin de cadouri de ziua eMAG. Pont: cum sa obtii o extra-reducere

eMAG vine cu sacul plin de cadouri de ziua eMAG. Pont: cum sa obtii o extra-reducere
05 Dec 2017   •   11:37
eMAG sarbatoreste marti, 5 decembrie, ziua eMAG. Magazinul online implineste 16 ani de existenta printr-o campanie uriasa de reduceri la mii de produse.
 
eMAG reduceri de ziua eMAG – toate ofertele sunt AICI.
 
In acest an, emag.ro ofera reduceri care totalizeaza 10 milioane de lei.
 
Pont: Cei care cumpara un produs beneficiaza de o extra reducere cuprinsa intre 5% si 35% daca folosesc voucherul eMAG16ani.
 
Am analizat oferta de reduceri de ziua eMAG si am ales o lista de produse care au oferte excelente:
 

eMAG – reduceri brazi de Craciun de ziua eMAG

 
1. Deoarece nu mai este mult pana la sarbatorile de iarna, emag.ro are reduceri de ziua eMAG la o multime de brazi de Craciun, de la cei mai mici, pana la cei de peste 2 metri. Cei care isi doresc un brad artificial au de unde alege.
 
eMAG are brazi artificiali verzi cu instalație cadou, brazi de Crăciun Austria Toyland, brazi verzi Norway, brazi artificiali cu aspect natural, brazi de Crăciun Canadian, brazi argintii, brazi cu conuri si varfurile ninse. Reducerile sunt foarte mari si ajung pana la peste 50%. Preturile sunt AICI.
 
eMAG reduceri de ziua eMAG – toate ofertele sunt AICI.

eMAG – reduceri jucarii de ziua eMAG

 
2. Mos Nicolae vine chiar in aceasta seara, asa ca ziua eMAG este momentul perfect pentru a cumpara cadouri pentru cei mici.
eMAG are reduceri la o multime de produse pentru copii, de la jucarii, papusi, LEGO si carti la haine si incaltaminte.
 
De exemplu, un joc de LEGO® NINJAGO™ Vehiculul lui Cole 70589 are o reducere de 29% de ziua eMAG. Rotile si suspensiile acestui puternic vehicul de teren ii permit sa strabata cel mai dificil teren. Produsul nu necesita baterii. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri de ziua eMAG – toate ofertele sunt AICI.

eMAG – reduceri electrocasnice de ziua eMAG

 
3. Din oferta de reduceri de ziua eMAG nu puteau sa lipseasca electrocasnicele. La mare cautare sunt plitele si cuptoarele incorporabile, reducerile pentru aceasta categorie de produse ajungand pana la peste 40%.
 
De pilda, cuptorul incorporabil Gorenje BCS599S22X, 20 de functii, 51 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, de culoare neagra, are o reducere de 45%. Daca folosesti voucherul eMAG16ani, poti beneficia de 5% extra-reducere, doar de ziua eMAG. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri de ziua eMAG – toate ofertele sunt AICI.

eMAG – reduceri aspiratoare de ziua eMAG

 
4. Si, deoarece inainte sa ne apucam sa gatim delicioasele mancaruri traditionale de Craciun trebuie sa avem o casa curata, de ziua eMAG emag.ro are reduceri foarte mari si la aspiratoare de toate felurile, cu sau fara sac.
 
Spre exemplu, aspiratorul cu sac Heinner HVC-MBL1400-V2, 700W, cu sac textil, 3 litri, putere variabila, filtru HEPA, tub telescopic din metal, accesoriu 2 in 1, albastru, are o reducere de 40%. Datorita filtrului de calitate superioara HEPA 12, 99.5% din impuritatile aerului care iese prin spatele aspiratorului (praf foarte fin, polen si acarieni) sunt retinute si nu afecteaza mediul casei tale.
 
Aspiratorul are sac colector textil reutilizabil, ceea ce inseamna ca vei economisi bani si timp, nemaifiind nevoie sa cauti si sa achizitionezi saci de hartie. Iar capacitatea sa de 3 litri iti permite sa aspiri toata casa, fara sa iti mai faci griji ca trebuie sa te opresti si sa golesti sacul. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri de ziua eMAG – toate ofertele sunt AICI.

eMAG – reduceri telefoane de ziua eMAG

 
5. De ziua eMAG magazinul online emag.ro are reduceri si la electronice, de la telefoane si tablete la televizoare.
 
Unul dintre cele mai indragite telefoane are acum o reducere de 16%. Astfel, telefonul mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Arctic Silver, cu Infinity Display, poate fi cumparat acum la un pret accesibil.
 
Designul inovator al telefoanelor Galaxy S8 si S8+ incepe din interior. Producatorul a regandit fiecare componenta a telefonului pentru a depasi limitele ecranului unui smartphone. Astfel, vezi doar continut, fara rama. Este cel mai mare si mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. In plus, este usor de tinut un mana.


eMAG – reduceri telefoane Samsung de ziua eMAG
 

Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formand o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. Este sticla pura, neintrerupta. Acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric.
 
Camera din spate de 12 MP si cea frontala de 8 MP sunt atat de rapide si precise, incat nu vei pierde niciun moment, fie zi, fi noapte. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri de ziua eMAG – toate ofertele sunt AICI.
 
Foto: vilandrra / pixabay.com

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close