Antena 3 Economic Florin Cîţu: Rectificarea va fi prezentată luni. Veniturile au scăzut cu 20 de miliarde lei

Florin Cîţu: Rectificarea va fi prezentată luni. Veniturile au scăzut cu 20 de miliarde lei

de S.T.    |    09 Apr 2020   •   18:42
Florin Cîţu: Rectificarea va fi prezentată luni. Veniturile au scăzut cu 20 de miliarde lei

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a declarat joi că rectificarea bugetară este aproape gata şi că ar urma să fie prezentată luni.

„În ceea ce priveşte rectificarea bugetară, eu v-am prezentat dumneavoastră o versiune preliminară, comunicarea cu ordonatorii de credite este terminată, noi trebuie să mai punem concluziile şi suntem gata cu ea. Luni vom putea să venim cu ea”, a afirmat Florin Cîţu.

Florin Cîţu a subliniat că trebuie mai multă atenţie la cheltuielile din buget.

„Este adevărat, am şi anunţat public că există deja o scădere de venituri estimată în jur de 20 de miliarde de lei şi o creştere de cheltuieli de aproape 12 miliarde de lei, deci în acest context trebuie să fim mult mai atenţi cu partea de cheltuieli din buget”, a mai spus ministrul Finanţelor.  

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a anunțat, luni, că a fost citită în primă lectură prima rectificare bugetară pe acest an, fiind prevăzute creșteri ale cheltuielilor și reduceri de venituri.

„Deficitul pentru 2020 crește semnificativ”, spunea Cîțu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close