Antena 3 CNN Economic Florin Cîțu, vești bune pentru români: "Rate mai mici. Dobânzile continuă să scadă. Încrederea investitorilor în guvernarea PNL crește zilnic"

Florin Cîțu, vești bune pentru români: "Rate mai mici. Dobânzile continuă să scadă. Încrederea investitorilor în guvernarea PNL crește zilnic"

Ministrul interimar al Finanțelor, Florin Cîțu, a venit cu o veste bună pentru români. Potrivit acestuia, dobânzile continuă să scadă, iar încrederea investitorilor continuă să crească în guvernarea PNL.

Florin Cîțu, vești bune pentru români: "Rate mai mici. Dobânzile continuă să scadă. Încrederea investitorilor în guvernarea PNL crește zilnic"
Sursa foto: Sursă foto: Gov.ro
20 Feb 2020   •   19:49

"Rate mai mici pentru români. Dobânzile continuă să scadă. Increderea investitorilor în guvernarea PNL CRESTE zilnic. Nu există dubii aici.

Deprecierea usoara a leului astăzi este CORELATA cu deprecierile din regiune. Zlotul, forintul se depreciază pentru că sunt câteva mișcări de fluxuri internaționale. Doar trompetele PSD-iste văd altceva.

Fiți fără grijă. Dobânzile vor continua să scadă și increderea investitorilor va continua să crească în guvernarea PNL.

Cu cât avem anticipate mai repede cu atât mai repede vom putea reveni la SCADERI de prețuri si dobânzi aproape de ZERO.

Urmează lucruri fantastice pentru români. Dobânzi aproape de zero și scăderi de prețuri", a scris Cîțu pe pagina sa de Facebook. 

×
Subiecte în articol: ministrul finantelor
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close