Antena 3 CNN Economic 400 de milioane de euro, bani europeni disponibili pentru IMM | Anunţul lui Adrian Câciu, despre Start Up Nation 2024

400 de milioane de euro, bani europeni disponibili pentru IMM | Anunţul lui Adrian Câciu, despre Start Up Nation 2024

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, anunță fonduri de 400 milioane de euro disponibile pentru IMM-uri pe o nouă linie de finanțare.

400 de milioane de euro, bani europeni disponibili pentru IMM | Anunţul lui Adrian Câciu, despre Start Up Nation 2024
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mar 2024   •   19:29

Potrivit, ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, urmare negocierilor purtate cu Comisia Europeană s-a obținut acordul finanțării din bani europeni a programului Start Up Nation-ediția 2024, prin Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. 

"400 milioane de euro disponibile pentru IMM-uri pe o nouă linie de finanțare.O nouă etapă Start Up Nation (2024) începând cu al doilea trimestru al acestui an.

Am atins în acest fel doua obiective: finanțarea Start Up Nation din bani europeni (obiectiv ratat de toate guvernarile anterioare), descentralizarea fondurilor alocate IMM-urilor către ministerul de resort, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului care trebuie să fie/să devină numărul unu în elaborarea de politici publice și finanțări pentru economie.

A fost un efort pe care l-am derulat de la începutul acestui an cu colegul meu de guvern, Ștefan Radu Oprea, care sunt convins că va duce acest program la bun sfârșit așa cum a făcut-o și în trecut”, a mai spus Adrian Câciu pe Facebook. 

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close