Antena 3 CNN Economic Forumul capitalului românesc, ediţia a patra

Forumul capitalului românesc, ediţia a patra

Stabilitate financiară, preţuri la gaze şi energie mai mici, debiro-cratizarea sistemului public sau reducerea evaziunii fiscale. Sunt doar câteva dintre doleanţele celor mai mari antreprenori din ţară, care s-au aşezat la aceeaşi masă cu premierul României, Ludovic Orban şi ministrul Economiei şi Energiei, Virgil Popescu, în cadrul celei de a patra ediţii a Forumului Capital Românesc. Evenimentul a fost organizat de Intact Media Group, la Palatul Parlamentului, şi moderat de Alessandra stoicescu.

Forumul capitalului românesc, ediţia a patra
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
16 Dec 2019   •   17:17

Criza mondială cred că va bate la uşa noastră anul viitor, în cea de a doua parte.

Este cea mai mare temere a antreprenorilor români, care după ani de creştere, simt că un val puternic de recesiune economică îi va lovi. Iar statul nu pare pregătit să îi protejeze. De pildă, evaziunea fiscală a ajuns la cote alarmante.

Vis-a-vis de evaziunea fiscală şi ce însemană implementarea noului sistem informatic, casele de marcat, şi spuneau că totul este gata şi pregătit ca să aflăm azi că serverele sunt încă pe holuri.

Probleme care vor fi rezolvate din luna martie a anului viitor, dă asigurări premierul României, aflat la aceeaşi masă rotundă cu antreprenorii.

În cadrul celei de a patra ediţii a Forumului Capital Românesc, organizat de Intact Media Group, a fost lansată şi revista "Români care dezvoltă România", care poate fi găsită de mâine la la orice punct de distribuţie a presei împreună cu Jurnalul Naţional.

 

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close