Antena 3 CNN Economic Guvernul a uitat să majoreze tichetele de masă de la 1 iunie, aşa cum a promis. Marius Budăi: "De abia este prima zi din iunie"

Guvernul a uitat să majoreze tichetele de masă de la 1 iunie, aşa cum a promis. Marius Budăi: "De abia este prima zi din iunie"

Guvernul a uitat să majoreze tichetele de masă de la 20,17 lei la 30 de lei, lucru care trebuia să se întâmple de la 1 iunie. 

Guvernul a uitat să majoreze tichetele de masă de la 1 iunie, aşa cum a promis. Marius Budăi: "De abia este prima zi din iunie"
Sursa foto: Hepta| Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Milena Niță    |    01 Iun 2022   •   10:02

Măsura a fost anunţată de Guvern şi este necesară mai ales pentru că unele produse alimentare s-au scumpit cu aproape 50%. 

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a explicat miercuri, la Antena 3, de ce nu au mai fost majorate de astăzi tichetele de masă. 

"Guvernul nu a uitat să implementeze măsura, Guvernul este în implementarea măsurii. Suntem în dinamica activităților după programe succesive din ceea ce am spus că vom face și în primul pachet social și al doilea pachet social, Sprijin pentru România, și al treilea pachet cu 700 lei pentru pensionari. 

Săptămâna viitoare, va intra în vigoare măsura și va fi valabilă începând cu luna iulie", a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi, miercuri, în exclusivitate la Antena 3.

"De abia este prima zi din iunie. Săptămâna viitoare va intra în vigoarea măsura (...).

Suntem un guvern aplecat către necesitățile cetățenilor atât din punct de vedere al întreprinzătorilor, cât și a celorlalte categorii vulnerabile și a lucrătorilor. Suntem într-o dinamică în care suntem practic la al treilea pachet de măsuri și s-a anunțat foarte clar că suntem în construcția unui alt pachet de măsuri pentru mediul privat și pentru categoriile private și pentru toți cetățenii în primul rând. 

Și vom continua cu măsurile și când vom avea cu siguranță ceva cert de anunțat, așa cum v-am obișnuit transparent, vom răspunde întrebărilor și ieșim în comunicare publică", a continuat oficialul.

Cât trebuia să ajungă un tichet de masă, de la 1 iunie 

Prezent: 20,17 lei/tichet

De la 1 iunie: 30 de lei/tichet

Cât pierde un angajat: 216 lei/lună


 

×
Subiecte în articol: Marius Budăi tichete masă
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close