Antena 3 CNN Economic Hidroelectrica, anunţ pentru cei peste 500.000 de români, clienţi ai companiei. Modul în care pot plăti facturile mai uşor

Hidroelectrica, anunţ pentru cei peste 500.000 de români, clienţi ai companiei. Modul în care pot plăti facturile mai uşor

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din țară, vine cu un anunţ pentru clienţii săi, cei peste 500.000 de români.

Hidroelectrica, anunţ pentru cei peste 500.000 de români, clienţi ai companiei. Modul în care pot plăti facturile mai uşor
Sursa foto: Agerpres/Facebook
de Georgiana Adam    |    13 Mar 2023   •   11:23

Potrivit unui anunț al Hidroelectrica postat pus pe pagina de Facebook, Hidroelectrica spune că aplicațiile destinate clienților vor fi disponibile în curând pentru sistemele iOS și Android.

"Stimați clienți,

Aplicațiile destinare clienților noștri vor fi disponibile în curând pentru sistemele iOS și Android. 

Acestea sunt în curs de dezvoltare și momentan lucrăm la sincronizarea acestora cu bazele de date, urmând să parcurgem pe rând etapele de testare și lansare efectivă.

Citeşte şiFacturile Hidroelectrica, calculate diferit după consum. Tabelul care îţi arată câţi bani plăteşti după plafonarea preţurilor

Sincronizarea aplicațiilor cu sistemul informatic se va realiza după probarea funcționării conforme a noilor softuri", este mesajul companiei Hidroelectrica transmis clienţilor.

Între timp, clienții Hidroelectrica se plâng, atât pe grupurile de Facebook, cât și pe pagina de Facebook a companiei că încă aștepta facturile pentru curentul consumat anul trecut. 

Săptămâna trecută, după multe luni de întârziere, Hidroelectrica a început să trimită facturi pentru consumul pe luna iulie a anului trecut.

Hidroelectrica a reluat din luna decembrie 2022 procesul de facturare şi continuă să emită aceste documente pentru clienții casnici şi non-casnici.

Compania Hidroelectrica a anunţat la începutul anului că restanțierii pot opta pentru eșalonarea sumelor, pe o perioadă de șase luni.

Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Eșalonarea se solicită online, prin completarea unui formular tip, sau direct la sediile sucursalelor. Hidroelectrica ocupă a treia poziție în topul furnizorilor de energie electrică din țara noastră.

FORMULAR CLIENT CASNIC sau FORMULAR CLIENT BUSINESS

Publicată de Hidroelectrica pe Vineri, 10 martie 2023

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close