Antena 3 CNN Economic Hidroelectrica atenţionează românii asupra unor tentative de fraudare. Trei moduri în care poţi fi păcălit şi la ce să fii atent

Hidroelectrica atenţionează românii asupra unor tentative de fraudare. Trei moduri în care poţi fi păcălit şi la ce să fii atent

Hidroelectrica atrage din nou atenţia românilor, în perioada sărbătorilor, cu privire la existența unor potențiale tentative de fraudă în mediul online.

Hidroelectrica atenţionează românii asupra unor tentative de fraudare. Trei moduri în care poţi fi păcălit şi la ce să fii atent
Sursa foto: ALEX MICSIK / AGERPRES FOTO
de Milena Niță    |    20 Dec 2023   •   17:22

Aceste încercări de fraudă se bazează pe promisiuni exagerate de câștiguri rezultate din tranzacționarea acțiunilor companiei pe diverse platforme.

"Hidroelectrica informează asupra apariției în mediul online a unor mesaje ce promit oportunități exagerate de câștig din tranzacționarea acțiunilor societății pe diverse platforme.

Pentru a evita situațiile de fraudă, vă recomandăm următoarele:

Citeşte şiData la care vor fi emise facturile Hidroelectrica pe luna noiembrie 2023. Anunţul companiei pentru cei 600.000 de clienţi

1. Înainte de a lua o decizie de investiții folosiți pentru informare doar surse oficiale, serioase și credibile: site-ul companiei, site-ul BVB, presa de specialitate etc.

2. În situația în care posibilele câștiguri promise par nejustificat de avantajoase, cel mai probabil aveți de-a face cu o tentativă de fraudă. 

Nu încărcați datele personale sau informațiile bancare pe platforme online care promit astfel de câștiguri. Raportați informațiile false pe care le întâlniți pe platformele online. 

3. Reprezentanții societății nu au încurajat și nu încurajează prin declarații publice utilizarea unei anumite platforme de tranzacționare. 

Nu vă lăsați înșelați de "citate" utilizate în acest sens, asociate cu diverse nume. Vă transmitem că acestea nu sunt reale", este mesajul transmis, miercuri, de Hidroelectrica, pe pagina de Facebook.

Hidroelectrica informează asupra apariției în mediul online a unor mesaje ce promit oportunități exagerate de câștig din...

Publicată de Hidroelectrica pe Miercuri, 20 decembrie 2023

×
Subiecte în articol: hidroelectrica frauda
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close