Antena 3 CNN Economic Hidroelectrica, anunț important pentru clienți! În cât timp se ajunge la zi cu facturile restante

Hidroelectrica, anunț important pentru clienți! În cât timp se ajunge la zi cu facturile restante

Reprezentanții Hidroelectrica au făcut un anunț important despre facturile restante ale românilor.

de Laura Dinu    |    29 Iun 2023   •   20:00

Reprezentanții companiei Hidroelectrica anunță că se lucrează astfel încât, de acum înainte, facturile să fie emise la timp. Situația ar trebui să revină la normal în două luni.  

”Din punct de vedere al soluțiilor informatice ele sunt implementate și acum e o chestiune care ține de gradul de suportabilitate pentru că nu vrem să punem o presiune pe clienți”, a declarat Nicolae Badea, președintele directoratului Hidroelectrica. 

Citește și: Ministrul Energiei, anunț important despre facturile la gaze și curent! Cât vor plăti românii în perioada următoare

”Probabil că în două luni de zile lucrurile vor fi așezate în ordine și sigur că această perioadă de stabilitate, și vreau să subliniez acest lucru, stabilitate legislativă, ne-a permis să așezăm începând cu 1 ianuarie partea de implementări soft-uri pentru că anul trecut a fost un calvar să implementezi 17 modificări legislative”, a mai spus el. 

Declarațiile au fost făcute în cadrul conferinței Income Magazine Corporate "Listarea companiilor strategice din energie - drum deschis pentru dezvoltare și relevanță", organizată de Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: hidroelectrica
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close