Antena 3 CNN Economic Hidroelectrica, schimbări importante pentru clienți: "Au apărut opțiuni noi!"

Hidroelectrica, schimbări importante pentru clienți: "Au apărut opțiuni noi!"

Schimbări importante pentru clienții Hidroelectrica, apărute pe site-ul companiei.

Hidroelectrica, schimbări importante pentru clienți: "Au apărut opțiuni noi!"
Sursa foto: Facebook / Hidroelectrica
de Laura Dinu    |    31 Mar 2023   •   11:39

Noile schimbări au fost sesizate pe un grup dedicat clienților Hidroelectrica. Este vorba despre câteva opțiuni noi la secțiunea Contractare.

”Noutăți la Contractare: au apărut opțiuni pentru loc nou de consum, schimbare titular si prosumator”, se arată în mesaj.

”Schimbare Furnizor” se referă la cei care doresc să își schimbe furnizorul de energie electrică în doar câțiva pași simpli.

”Doresc sa schimb furnizorul actual de energie electrica cu Hidroelectrica.

Documente obligatorii: copie după Cartea de identitate și factură. Este necesară cunoașterea datelor personale, a furnizorului actual, cât și valoarea indexului de pe contor”.

Citește și: Cresc semnificativ facturile la gaze! Cât vor plăti românii în plus lunar

”Schimbare titular contract de furnizare pentru loc de consum în portofoliul Hidroelectrica”, este opțiunea pentru cei care își doresc să schimbe titularul contractului.

”Doresc schimbarea titularului pentru un contract de furnizare, pentru un loc de consum, ce se află în portofoliul Hidroelectrica.

Documente obligatorii: copie după Cartea de identitate și factură sau Certificatul de racordare. Este necesară cunoașterea datelor personale, ale locului de consum (POD), cât și valoarea indexului de pe contor”.

”Contract vânzare-cumpărare energie electrică (prosumator)”, este o opțiune doar pentru prosumatori.

”Doresc contract de vânzare-cumpărare a energiei electrice produse și livrate în rețea între mine (prosumatorul/vânzătorul) și Hidroelectrica (furnizorul/cumpărătorul).

Documente obligatorii: copie după Certificatul de racordare obținut de la operatorul de distribuție după racordarea locului de producere. Este necesară cunoașterea datelor personale, cât și ale locului de consum (POD)”, se arată pe site-ul Hidroelectrica.

×
Subiecte în articol: hidroelectrica
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close