Antena 3 CNN Economic Înscrierile pentru programul Casa Verde Fotovoltaice 2023, în regiunea Bucureşti-Ilfov, s-au încheiat în nouă minute

Înscrierile pentru programul Casa Verde Fotovoltaice 2023, în regiunea Bucureşti-Ilfov, s-au încheiat în nouă minute

Înscrierile pentru regiunea București-Ilfov în Programul Casa Verde Fotovoltaice s-au încheiat, astăzi, în primele nouă minute de la demararea sesiunii.

Înscrierile pentru programul Casa Verde Fotovoltaice 2023, în regiunea Bucureşti-Ilfov, s-au încheiat în nouă minute
Sursa foto: Profimedia Images
de Alin Tarnovschi    |    19 Mai 2023   •   11:09

În aplicației s-au înscris aproape 5.000 de persoane fizice. Bugetul alocat regiunii a fost de 99.860.000 de lei.

Astăzi a demarat sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea București – Ilfov.

Citeşte şi: Au început înscrierile pentru programul Casa Verde Fotovoltaice 2023

Bugetul de 99.860.000 de lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral în primele nouă minute prin înscrierea unui număr de 4.993 de persoane fizice, anunță AFM într-un comunicat de presă.

"Ni s-a reconfirmat interesul pe care oamenii îl au față de acest program. Există o cerere foarte mare pentru subvenția de 20.000 de lei oferită de AFM fiecărui beneficiar pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice, iar înscrierile de astăzi s-au desfășurat în cele mai bune condiții. Persoanele fizice din celelalte regiuni care doresc să se înscrie în program o vor putea face în zilele următoare, conform calendarului publicat pe site-ul instituției, în limita bugetului alocat fiecărei regiuni", a declarat președintele AFM, Laurențiu-Adrian Neculaescu.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close