Antena 3 Economic Inventatorul român Constantin Pascu, afacerea de zeci de milioane de euro cu care a cucerit lumea

Inventatorul român Constantin Pascu, afacerea de zeci de milioane de euro cu care a cucerit lumea

de Bianca Voinea    |    13 Mar 2021   •   10:00
Inventatorul român Constantin Pascu, afacerea de zeci de milioane de euro cu care a cucerit lumea

O invenție 100% românească a cucerit lumea. Vorbim despre un purificator de aer pe bază de sare, realizat de Constantin Pascu. Inventatorul avea în spate ani mulți de cercetare, dar la un moment dat, când a simțit că nu se mai poate dezvolta, a făcut pasul către antreprenoriat.

A participat la expozițiile de inventică renumite, precum cele de la Geneva și Bruxelles, de unde s-a și întors în țară cu aur, apoi a căutat investitori și s-a apucat de producție.

A investit inițial 5.000 de dolari, iar acum a ajuns să vândă cel puțin 100.000 de aparate pe an, 80% din producție mergând la export, străinii fiind mult mai deschiși la terapiile naturiste.

Rețeta succesului pentru el are la bază 3 principii la care nu a renunțat în zecii de ani de experiență: să facă ceva la care se pricepe, să realizeze ceva care să răspundă unei nevoi și să placă omului și să fie ceva pentru care oamenii să dea bani.

Ce sfaturi are Constantin Pascu pentru cei care vor să reușească să facă bani din invenții aflați din interviul realizat de Bianca Voinea la BizSchool.

×
Subiecte în articol: BizSchool Constantin Pascu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close