Antena 3 CNN Economic Investeşte în Dubai! Prin Genesis Imobiliare

Investeşte în Dubai! Prin Genesis Imobiliare

Dubai devine o destinaţie tot mai atractivă pentru investitorii în imobiliare. Asta pentru că preţurile de achiziţie ale apartamentelor sunt relativ accesbile, iar randamentul anual este undeva între 8 şi 12%. În plus, piaţa imobiliară din Dubai este stabilă şi matură, fiind una dintre cele mai sigure din lume pentru investiţii.

Investeşte în Dubai! Prin Genesis Imobiliare
Sursa foto: Genesis Imobiliare Dubai
de Redacția Antena 3    |    21 Mar 2022   •   17:08

Tot mai mulţi români văd achiziţia unei locuinţe în Dubai ca pe o modalitatea de a-şi majora veniturile. Dubai este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite după numărul populației, un oraş cu o economie de top, stabilă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu peste 9 ani de experiența, Genesis Imobiliare Dubai a organizat în Bucureşti un eveniment care să aducă în faţa românilor oportunităţile de investiţie.

"La 50 de ani plus, trebuie să mă gândesc la asta. Vreau să-mi investesc banii în anumite lucruri care să-mi aducă un venit pasiv de-a lungul anilor, şi atunci Dubaiul a fost o idee pentru mine. De ce nu? Eu am o fiică şi trebuie să-i las ceva. Să-i asigur viitorul, iar Dubaiul este o piaţă foarte sigură" a declarat influencer-ul Dana Săvuică.

 

Faţă de alte mari oraşe ale lumii, preţurile locuinţelor sunt accesibile în Dubai. De exemplu, preţul unui studio de 38 de metri pătraţi începe de la circa 100.000 de euro.

"După buzunarele mele, trebuie să mă gândesc poate la o garsonieră sau poate două camere ca să fie accesibil pentru mine. Vreau să dau un avans şi după aş vrea ca apartamentul să intre într-un circuit de închiriere", a mai spus influencer-ul.

În Dubai nu se plăteşte impozit pe proprietate sau impozit pe veniturile încasate din chirii, ceea ce face piaţa imobiliară şi mai atractivă.

"Este vorba despre o piaţă stabilă şi sigură. Sunt două atuuri extrem de importante în momentul actual. Costul de achiziţe mic e fantastic, şi se plătesc rate direct la dezvoltator pe o perioadă de 3 ani. Apartamentele sunt complet finisate, nu se plăteşte impozit la stat, zero impozit pe venit.  În Dubai, ranadamentul profitului este undeva între 8 -12 procente neimpozitabil. În doar câţiva ani, reuşeşti să-ţi amortizezi investiţia", a precizat Ana Maria Gudu, reprezentant agenţie imobiliară.

Procesul de vânzare-cumpărare al unui imobil în Dubai se realizează fără prea multă birocraţie. Doar pe baza paşaportului cei interesaţi pot achiziţiona orice proprietate.

×
Subiecte în articol: Dubai investitie
Parteneri
"Vreau să-i strâng mâna!". Regele Charles, rugăminte specială pentru Klaus Iohannis
x close