Antena 3 CNN Economic Enel, anunţ important pentru clienţi! Cum vor fi emise facturile la gaze pentru lunile februarie-aprilie 2023

Enel, anunţ important pentru clienţi! Cum vor fi emise facturile la gaze pentru lunile februarie-aprilie 2023

Ioana Krekan, Manager Activare și Facturare ENEL Energie/ ENEL Energie Muntenia, a anunţat cum vor veni facturile la gaze naturale pentru lunile februarie-aprilie 2023.

Enel, anunţ important pentru clienţi! Cum vor fi emise facturile la gaze pentru lunile februarie-aprilie 2023
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Pavlo Gonchar
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2023   •   20:18

"Zilele acestea emitem facturile pentru perioada de consum octombrie-ianuarie, iar pe parcursul lunii mai vom emite facturile aferente consumului lunii februarie și luna martie", a spus Ioana Krekan, scrie dcnews.ro.

"Facturile pentru lunile de consum februarie, martie și aprilie, vor fi emise pentru fiecare lună de consum în parte.

Citeşte şi: Factură uriaşă la energie, primită de un român: "Cum să-mi vină de 10 ori mai mult?" | "Atât consum eu în 18 luni"

Am intrat deja într-un flux normal de facturare", a mai spus Ioana Krekan. 

Ce pot plăti românii cu cardul de energie

Este vorba de facturile la electricitate, gaz, energie termică în sistem centralizat de termoficare, butelie, lemn de foc, păcură, peleți și alte materiale de încălzire.

Ajutorul are forma unui card emis pe suport de hârtie, cu care se pot plăti facturi de energie (total sau parțial). Ajutorul se acordă în două tranșe, a câte 700 de lei fiecare.

Se pot plăti facturi curente sau restante, doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului. Cu un card se pot face mai multe plăți, către mai mulți furnizori, până la epuizarea sumei.

Plățile se fac prin mandat poștal. Nu se pot efectua mai mult de 8 plăți/loc de consum pe durata programului de sprijin.

×
Subiecte în articol: Enel facturi Ioana Krekan
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close