Antena 3 CNN Economic Isărescu, noi critici la adresa noului Cod fiscal: 1 ianuarie poate fi o dată letală, fără prudenţă

Isărescu, noi critici la adresa noului Cod fiscal: 1 ianuarie poate fi o dată letală, fără prudenţă

Isărescu, noi critici la adresa noului Cod fiscal: 1 ianuarie poate fi o dată letală, fără prudenţă
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    06 Aug 2015   •   17:59

Mugur Isărescu a venit iarăşi cu un avertisment în privinţa Codului Fiscal.

 
România nu-şi permite să scadă taxele şi să crească salariile bugetarilor în acelaşi timp, susţine Isărescu. 
 
"Şi de ce trebuie ca toate să se întâmple la 1 ianuarie? E vreo dată magică", s-a întrebat guvernatorul BNR, care a mai adăugat că poate deveni o dată letală, dacă nu există prudenţă.
 
"Care e problema cu 1 ianuarie ăsta? De unde această dată magică de 1 ianuarie? Dacă nu se fac toate la 1 ianuarie, parcă se prăbuşeşte ceva. Constat că toate se fac la 1 ianuarie, de unde şi până unde? Şi toate la un loc. Pe ideea că dacă nu le face x, le face y? Nu le face nici x, nici y. Nu sunt aplicabile economic şi financiar. Ele sunt inaplicabile şi din punct de vedere juridic. Avem atâtea angajamente financiare, că nu o să ne lase nimeni să ajungem acolo", a spus guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.
 
Declaraţia lui Isărescu a fost prezentată joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat, joi, că va trimite o scrisoare tuturor partidelor politice, pentru a le chema la consultări pe tema noului Cod fiscal, înainte de sesiunea extraordinară a Parlamentului pe această temă, programată pentru sfârşitul lunii august.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close