Antena 3 CNN Economic Job-ul la care primești aproape 60.000 de euro şi nici nu simţi că munceşti

Job-ul la care primești aproape 60.000 de euro şi nici nu simţi că munceşti

Există și job-uri de vis. De exemplu, poți să fi plătit cu aproape 60.000 de euro anual, fără să te strezezi prea mult, şi să te bucuri cu adevărat de ceea ce faci.

Job-ul la care primești aproape 60.000 de euro şi nici nu simţi că munceşti
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    27 Mar 2024   •   20:00

Îți dorești să călătorești în întreaga lume, să te cazezi în hoteluri de lux și să te răsfeți cu cele mai rafinate mâncăruri, fără să-ți faci griji pentru bani? Ei bine, această oportunitate poate fi mai aproape decât crezi!

O companie de top din Londra caută un "Examinator de Lux pentru Servicii de Room Service" pentru a testa și evalua experiența oferită de hoteluri de elită din întreaga lume. Acest job îți oferă posibilitatea de a călători și de a te caza în cele mai luxoase hoteluri, iar sarcina ta principală va fi să analizezi și să evaluezi serviciile de room service oferite de acestea.

Pe lângă savurarea unor mese delicioase, vei fi responsabil de evaluarea eficienței furnizării de room service și de analizarea atentă a calității și varietății alimentelor oferite în diversele meniuri. Candidații selectați vor avea ocazia de a experimenta cele mai bune servicii pe care hotelurile de lux le oferă, toate acestea fiind plătite, și vor primi un salariu atractiv pentru această experiență de neuitat, 50.000 de lire pe an.

Jobul presupune vizitarea a cel puțin patru hoteluri pe lună, cu un contract flexibil, iar angajatul trebuie să furnizeze comentarii detaliate și fotografii pentru fiecare masă analizată. De la facilitățile de room service până la calitatea produselor alimentare, totul va fi examinat cu atenție pentru a asigura cea mai bună experiență pentru oaspeți.

Nu doar că vei călători în cele mai frumoase destinații, dar vei beneficia și de un salariu atractiv, călătorii la clasa întâi, sejururi gratuite în hoteluri de lux și toate cheltuielile acoperite în timpul fiecărei călătorii de afaceri. În plus, ai șansa de a aduce un însoțitor și de a explora destinația hotelului pe care îl vizitezi, fără nicio grijă financiară, potrivit newsweek.ro.

×
Subiecte în articol: lux job hoteluri
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close