Antena 3 CNN Economic Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Dan Crivăţ, despre soluţii de criză

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Dan Crivăţ, despre soluţii de criză

Criza economică va afecta IMM-urile, astfel că o parte dintre antreprenori vor fi nevoiţi să iasă din afacerile pe care le conduc, asta în vreme ce alţii vor căuta noi oportunităţi de intrare pe piaţă. O modalitate eficientă pentru gestionarea acestei crize economice este transferul de afaceri. Dan Crivăţ, broker de business a vorbit cu Daniel Apostol despre soluţii de criză.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Dan Crivăţ, despre soluţii de criză
Sursa foto: Antena 3
04 Mai 2020   •   12:08

''Uniunea Europeană consideră că 93% dintre afaceri sunt microintreprinderi, adică interprinderi care au sub 10 angajaţi şi crează două treimi din locurile de muncă, ceea ce este foarte important să le menţinem (...) Noile condiţii economice în care o să intrăm din cauza acestei pandemii vor fi şi mai drastice cu intreprinderi mici care nu se vor putea susţine.

Este foarte important să le ajutăm să se transfere către un nou proprietar care să le poată conserva şi ridica pe un alt nivel cu menţinerea angajaţilor existenţi.

Întotdeauna sunt oportunităţi pentru cei care le văd şi ştiu să beneficieze de ele. Faptul că o firmă nu o mai duce aşa de bine din cauza situaţiei economice, nu înseamnă că nu are o valoare. Şi atunci, pregătirea ei pentru vânzare şi transferul ei către noul proprietar este foarte importantă'', a spus Dan Crivăţ, broker de business.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Dan Crivăţ, despre soluţii de criză

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close