Antena 3 CNN Economic Lime își închide operațiunile pe 12 piețe și concediază 14% dintre angajați

Lime își închide operațiunile pe 12 piețe și concediază 14% dintre angajați

Compania Lime speră devină rentabilă în acest an, reducând aproximativ 14% din forța de muncă și încetând operațiunile pe 12 piețe, informează TechCrunch.

Lime își închide operațiunile pe 12 piețe și concediază 14% dintre angajați
10 Ian 2020   •   12:59

"Independența financiară este obiectivul nostru pentru 2020 și suntem siguri că Lime va fi prima companie de mobilitate de generație următoare care va atinge profitabilitatea", a declarat CEO-ul Lime, Brad Bao, într-o declarație pentru TechCrunch. „Suntem extrem de recunoscători pentru membrii echipei noastre, călăreții, juicerii și orașele care ne-au susținut și sperăm să reintroducem calea în aceste comunități când va fi timpul potrivit.”, a adăugat acesta.

Asta înseamnă că Lime se închide în Atlanta, Phoenix, San Diego, San Antonio, Linz, Bogotá, Buenos Aires, Montevideo, Lima, Puerto Vallarta, Rio de Janeiro și São Paulo.

Nu este prima dată când Lime a scos din piețe. Pe o perioadă de aproximativ un an, Lime a ieșit din cel puțin 11 piețe, în timp ce a intrat în 69 de noi. Între 2018 și 2019, concurentul Bird a scos din 38 de piețe și a intrat în 36 de noi.

Lime este prezentă și în București. 

×
Subiecte în articol: LIME
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close