Antena 3 CNN Economic Liviu Dragnea, mulțumit de absorbția fondurilor europene

Liviu Dragnea, mulțumit de absorbția fondurilor europene

Liviu Dragnea, mulțumit de absorbția fondurilor europene
Sursa foto: Foto: Facebook/Liviu Dragnea
27 Mar 2017   •   16:03

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că Guvernul Grindeanu a recuperat mult din întârzierile de anul trecut în domeniul fondurilor europene. 

"Da, sunt mulţumit. În ciuda tuturor zvonurilor şi în ciuda tuturor preocupărilor, de bună credinţă, pe care le-am văzut şi la preşedintele României, că mai nou este preocupat de fondurile europene, la fel ca şi anul trecut când era la fel de preocupat, încasările sunt mai mari decât în luna martie a anului trecut. În ceea ce priveşte fondurile europene, deja la sfârşitul lunii, în jur de 31 martie, premierul a informat că o serie întreagă de ghiduri vor fi lansate, pentru trei autorităţi de management s-au trimis deja la Autoritatea de Audit, sau urmează să fie acreditate. Eu cred că în două luni şi jumătate acest Guvern a recuperat mult din întârzierile generate de fostul Guvern în acest domeniu anul trecut", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat dacă este mulţumit de situaţia economică prezentată de premier. 

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului de Finanţe, Viorel Ştefan, Dragnea a spus că el este mulţumit de situaţia din domeniul fondurilor europene. 

"În ce priveşte activitatea miniştrilor, este apanajul prim ministrului, el lucrează cu ei", a încheiat Dragnea. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea fonduri europene
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close