Antena 3 Economic Ludovic Orban, după întâlnirea crucială cu guvernatorul BNR: „Am discutat soluții pentru îndreptarea stricăciunilor”

Ludovic Orban, după întâlnirea crucială cu guvernatorul BNR: „Am discutat soluții pentru îndreptarea stricăciunilor”

08 Noi 2019   •   15:56
Ludovic Orban, după întâlnirea crucială cu guvernatorul BNR: „Am discutat soluții pentru îndreptarea stricăciunilor”

Ludovic Orban a declarat la ieșirea sediului BNR, după întâlnirea cu Mugur Isărescu, că a discutut cu guvernatorul despre domeniul politicilor fiscale, domeniul politicilor bugetare, dar și cel al policilor investițiilor publice.

Premierul subliniază că vor lua și soluții de natură fiscală pentru îndreptarea ”stricăciunilor”.

„Vom avea un dialog permanent, o informare reciprocă privind orice intenții există în domeniul politicilor bugetare. Am atins aspecte legate de ce s-a întâmplat și mai ales consecințe, și am identificat soluții pentru îndreptarea stricăciunilor produse , a mai spus Ludovic Orban.

----------------------------

Premierul Ludovic Orban şi ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, vor avea vineri, de la ora 14,00, o întâlnire cu guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu.

Potrivit programului de vineri al prim-ministrului, întâlnirea va avea loc la sediul BNR.

Banca Naţională a României urmează să prezinte vineri, la ora 11,00, raportul trimestrial asupra inflaţiei.

Potrivit unui comunicat al Băncii Centrale referitor la deciziile Consiliului de administraţie al BNR din 6 noiembrie, rata anuală a inflaţiei IPC a scăzut în luna septembrie la 3,5%, de la 3,9% în luna august, revenind astfel la limita de sus a intervalului de variaţie al ţintei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close