Antena 3 CNN Actualitate Media Daniel Osmanovici "aleargă" la "Maratonul pentru Kassandra": Cel mai lung buletin meteo, în cea mai lungă transmisiune live din România

Daniel Osmanovici "aleargă" la "Maratonul pentru Kassandra": Cel mai lung buletin meteo, în cea mai lungă transmisiune live din România

Daniel Osmanovici "aleargă" la "Maratonul pentru Kassandra": Cel mai lung buletin meteo, în cea mai lungă transmisiune live din România
Sursa foto: Foto: anca-tanase.ro
28 Noi 2014   •   08:29

Maraton pentru Kassandra. La nici o zi de la mesajul Observatorului, sute de români vor să o ajute pe fetiţa adoptată de Iosif Rotariu, chiar înainte de maratonul media record care va începe mâine dimineaţă.

Daniel Osmanovici vrea să prezinte cel mai lung buletin meteo, în cea mai lungă transmisiune live din România. Cu un scop caritabil. La finalul maratonului, banii strânşi vor ajunge la Kassandra, pentru cea de-a 37 operaţie.

Un pas cât o victorie. Ceea ce pentru noi trece neobservat, pentru Kassandra este rezultatul unui curaj fără limite şi al unor părinţi care n-au ezitat o clipă să dea tot ce au pentru copilul lor.

Claudiu Keşeru a învăţat  şi el ce înseamnă să baţi la uşi până ce se deschid. Să încerci atunci când nimic nu pare să fie de partea ta.

"Este nevoie de foarte multă determinare, de multe sacrificii. Familia ştie exact situaţia prin care trecem", a spus fotbalistul.

Cu o îmbrăţişare, Kassandra îşi ajută părinţii să meargă mai departe. Spre operaţia cu numărul 37. La ea s-a gândit şi Simona Halep, iar între două antrenamente, i-a transmis un mesaj. 

"Stiu ca poţi, eşti puternică şi cu siguranţa vei învinge. Nu peste mult timp vei fi alaturi de tatăl tau cu racheta în mânuţa, pe terenul de tenis", i-a transmis Simona Halep.

Provocarea lansată de Daniel Osmanovici va începe în direct, sâmbătă, de la ora 6 dimineaţa, de ziua Antenei 1.


×
Subiecte în articol: Antena 1
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close