Antena 3 CNN Economic Aveți probleme cu găsirea unor meșteri buni? Îl avem noi! Acestea sunt cele mai bune 20 de companii din România

Aveți probleme cu găsirea unor meșteri buni? Îl avem noi! Acestea sunt cele mai bune 20 de companii din România

Necesit.ro este o platforma on-line care conectează solicitanții de servicii cu companii din toată România încă din 2016.

Aveți probleme cu găsirea unor meșteri buni? Îl avem noi! Acestea sunt cele mai bune 20 de companii din România
de Georgiana Adam    |    15 Feb 2021   •   09:05

Imaginați-vă un meșter care vă sună el însuși, vine la ora convenită și finalizează lucrarea în termenul stabilit, la prețul anunțat. Ireal? Nu, totul este pe Necesit.ro!

În fiecare zi, pe Necesit.ro, sute de clienți caută firme din diverse domenii. De la arhitecți, zugravi, electricieni, firme de ferestre până la servicii de contabilitate și designeri de site-uri web.

Toate companiile sunt verificate și evaluate de clienți după finalizarea proiectului. Evaluează calitatea serviciului, prețul și respectarea termenelor de execuție. Toate evaluările sunt verificate și - atât pozitive, cât și negative - sunt publicate pe profilurile online ale furnizorilor de servicii.

"A fost o experienta frumoasa sa colaborez cu Necesit.ro. Într-un timp foarte scurt am avut multe oferte din care nici nu mai știam pe care să o aleg întrucât toate erau foarte bune. Recomand cu toată sinceritatea această firmă" - Alexandra Papița.

Acesta este Top 20 meșteri și companii pentru acasă și afaceri din România

Numai cele mai bune și eficiente companii

Până la 6 furnizori concurează pentru o singură cerere pe Necesit.ro. În acest fel, clientul colectează mai multe oferte dintr-un singur loc. Pentru antreprenori, aceasta este o competiție „sănătoasă” care îi încurajează să facă tot posibilul pentru client. Și rezultatul? Doar cei mai de succes primesc proiectul - cei care răspund rapid, care știu cum să comunice cu clienții, să respecte acordurile, să ofere servicii la un preț accesibil și mai presus de toate, să dea dovadă de profesionalism. Firme de încredere, pe scurt!

Cu necesit.ro sunt în colaborare de aproximativ de 4 ani. Am încheiat multe contracte noi pe partea de curățenie prin intermediul lor. Recomand cu drag, sunt o echipă tânără și care chiar ajută firmele cu clienți noi! ” - Adina Budiac

Doriți să vă alăturați furnizorilor de succes? Înregistrează-te gratuit.

Top 20 din România

Cei mai buni 20 de profesioniști din 2020, în funcție de alegerea clienților, au primit premiul Top 20.

În fiecare an pe Necesit.ro, cei mai buni furnizori de servicii primesc certificatul „Selecția clienților”. În 2020, existau până la 72 de astfel de companii. Anul acesta, Necesit.ro a premiat în plus 20 de firme care s-au remarcat cel mai mult prin realizările lor - fie prin numărul de proiecte executate, fie prin ratinguri peste medie primit.

Printre câștigători se numără:

  • ingineri (arhitecți, cadastriști, topografi),

  • furnizori de tâmplărie (ferestre, uși, jaluzele, uși de garaj),

  • meșteri (electricieni, instalatori),

  • companii care oferă servicii externalizate pentru afaceri (contabili, servicii de curățenie, designeri și dezvoltatori web).

Vedeți lista celor mai buni 20 de meșteri și companii pentru acasă și afaceri din România.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close