Antena 3 CNN Economic Ministrul Muncii așteaptă amendamente de la ministere pentru rezolvarea problemei pensiilor speciale

Ministrul Muncii așteaptă amendamente de la ministere pentru rezolvarea problemei pensiilor speciale

Ministrul Muncii a declarat, în emisiunea Descoperiți, de la Antena 3 CNN, că aşteaptă amendamente de la ministere până miercuri, astfel încât să poată fi rezolvată cât mai repede problema pensiilor speciale.

Ministrul Muncii așteaptă amendamente de la ministere pentru rezolvarea problemei pensiilor speciale
Sursa foto: gov.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mar 2023   •   12:05

Marius Budăi, ministrul Muncii, a anunțat, la Antena 3 CNN, că termenul fixat pentru primirea amendamentelor din partea ministerelor de resort este ziua de miercuri.

"S-a stabilit, la nivel de coaliție, un comitet de lucru. Ulterior, am avut o discuție în comitet și s-a ajuns la concluzia ca miniștii de resort să vină, până miercuri, cu amendamentele necesare, astfel încât raportul Băncii Mondiale, răspunsul Comisiei Europene și cerințele din PNRR să fie respectate", a spus Marius Budăi.

Ministrul speră ca problema pensiilor speciale să fie rezolvată cât mai repede, astfel încât România să beneficieze de sumele acordate prin PNRR.

"Noi trebuie să adoptăm aceste reforme și trebuie ca această echitate socială să fie realizată. De aceea, eu îi aștept pe colegii mei să vină cu acele amendamente, astfel încât subiectul să fie închis", a mai adăugat ministrul Muncii.

Citește și: Mii de angajați români vor primi bani în plus la salariu! Veniturile cresc cu zeci de procente

×
Subiecte în articol: Ministerul Muncii pensii speciale
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close