Antena 3 Economic Ministrul de Finanțe: Amnistia fiscală se va aplica tuturor contribuabililor

Ministrul de Finanțe: Amnistia fiscală se va aplica tuturor contribuabililor

12 Oct 2015   •   00:56
Ministrul de Finanțe: Amnistia fiscală se va aplica tuturor contribuabililor

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat duminică, la Buzău, că proiectul de amnistie fiscală lansat în urmă cu o săptămână ar putea fi adoptat de Guvern în următoarele săptămâni, iar acesta se va aplica și persoanelor juridice, dar și persoanelor fizice, scrie agerpres.ro.

''Propunerea noastră este să se aplice tuturor contribuabililor, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice. Este un impuls pe care consider că trebuie să-l dăm economiei, coroborat cu ceea ce Codul fiscal aduce în 2016, pentru că de o parte ca stat primim mai multe venituri până în martie 2016 atunci când avem nevoie efectiv de bani, pe de altă parte, cei care au constângeri vis a-vis de penalitățile pe care trebuie să le suporte față de stat pot să aibă un nou început în economie'', a declarat pentru AGERPRES ministrul Finanțelor.

El a adăugat că se are în vedere și un sistem de recompensare a celor care și-au plătit penalitățile și a celor care sunt ''la zi'' cu plățile. ''Așa este normal să facem, să privim spre ambele categorii'', a adăugat Teodorovici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close