Antena 3 CNN Economic Ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu: Nu am timp nici să DORM din cauza bugetului

Ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu: Nu am timp nici să DORM din cauza bugetului

Ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu: Nu am timp nici să DORM din cauza bugetului
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    11 Dec 2014   •   17:42

Ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, spune că nu are timp nici să doarmă din cauza bugetului, iar la negocierile cu FMI s-a stat acolo şi sâmbătă, şi duminica, şi nopţile.

"Nu am timp nici să dorm din cauza bugetului. (...) A fost o negociere pur pe argumente (cu FMI - n.r.) şi fiecare s-a ţinut foarte tare pe poziţie şi sunt foarte mândră de colegii mei de la Ministerul Finanţelor şi Ministerul Bugetului, fiecare a negociat foarte bine, s-a stat acolo şi sâmbătă, şi duminică, şi nopţile", a spus ministrul Ioana Petrescu, joi, la Antena 3.

Şefa de la Finanţe a precizat că în ceea ce priveşte calculul făcut de FMI acesta a rămas neschimbat, dar noi "a trebuit să-i convingem de faptul că deficitul cash trebuie să fie mult mai mare, şi acest lucru am reuşit.

De asemenea, "fiecare linie de venituri bugetare a fost renegociată cu ei şi astfel s-a putut obţine şi un deficit de 1,83 şi venituri un pic mai mari decât le voiau ei. Noi le voiam mult mai mari, dar atât s-a putut negocia. (...) fiecare lucru pe care l-am negociat l-am crezut cu tărie", a adăugat Petrescu, referindu-se la negocierile care au avut loc cu FMI.

Citiţi şi Ce spune ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, despre faptul că ar putea fi REMANIATĂ

×
Subiecte în articol: Ioana Petrescu buget
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close