Antena 3 CNN Economic Ministrul Energiei acuză încrengături la ANRE: "Nu se mai dezlipesc"

Ministrul Energiei acuză încrengături la ANRE: "Nu se mai dezlipesc"

"ANRE este a statului român, cred că ar trebui să fie în slujba cetățeanului și, evident, să facă reguli în piață", a spus, joi, ministrul Energiei Virgil Popescu.

Virgil popescu
Ministrul Energie acuză încrengături la ANRE: "Nu se mai dezlipesc" Sursa foto: hepta
de Silvia Preda    |    13 Ian 2022   •   17:01

"Am o relație foarte bună cu președintele ANRE, discutăm, să nu se înțeleagă greșit. Dar acolo, în spate, se pare că, de-a lungul timpului, pentru că sunt oamenii foarte vechi, s-au făcut diverse încrengături care nu se mai dezlipesc. (...) Să nu uităm că am mai avut discuții când a fost cu liberalizarea în decembrie, ianuarie. Ne-am pus la masă în Consiliul Concurenței și iar au fost discuții.

Noi am solicitat atunci ca tuturor clienților să le vină automat cea mai bună ofertă din piață, dacă vă aduceți aminte. Asta am vrut. Ei , nu! Tot din eșalonul 2 al ANRE s-a spus nu se poate așa face. Chiar cineva a adăugat: păi pierd furnizorii.

Păi asta e problema noastră? Că pierd furnizorii?”, a spus, joi, ministrul Energiei, Virgil Popescu, la DCNews, invitat în cadrul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu, „Ce se întâmplă”.

"ANRE este a statului român, cred că ar trebui să fie în slujba cetățeanului și, evident, să facă reguli în piață și să se asigure că respectă regulile în piață”, a subliniat Virgil Popescu.

×
Subiecte în articol: ministrul Energie Virgil Popescu ANRE
Citește mai multe din Economic
» Vezi toate știrile din Economic
Cele mai noi știri
Parteneri
x close