Antena 3 CNN Economic Ministrul Jianu, la Daily Income: Măsurile esenţiale care ar trebui introduse în Codul fiscal

Ministrul Jianu, la Daily Income: Măsurile esenţiale care ar trebui introduse în Codul fiscal

Ministrul Jianu, la Daily Income: Măsurile esenţiale care ar trebui introduse în Codul fiscal
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    31 Iul 2015   •   10:50

Codul fiscal va trece de Parlament, iar măsurile esenţiale care vor atrage România sunt scăderea TVA şi impozitarea cu 5% a dividendelor, este de părere fostul ministru pentru IMM-uri Florin Jianu.

 
"Pentru Codul fiscal subliniez două măsuri: scăderea TVA general, că aceea se vede în buzunarul românilor, şi o măsură extrem de inteligentă, impozitarea cu numai 5% a dividendelor. Eu am mai spus că aceasta este măsura care va atrage România", a spus fostul ministru pentru IMM-uri şi Mediul de Afaceri Florin Jianu, vineri, la emisiunea Daily Income, de la Antena 3.
 
De asemenea, ministrul Jianu crede că vor trece Codurile fiscale de Parlament.
 
Biroul Permanent Naţional al PSD a decis să ceară convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului în perioada 24-26 august, pentru dezbatarea cererii de reexaminare a preşedintelui Klaus Iohannis pe Codul Fiscal
 
Pe 24 august se va discuta şi vota reexaminarea în Senat, iar pe 25 în Camera Deputaţilor, camera decizională în această situaţie.
 
Preşedintele Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului spre reexaminare proiectul legii Codului fiscal, invocând faptul că actul normativ poate fi pus în aplicare numai după "o riguroasă analiză" a implicaţiilor asupra bugetului consolidat.
 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close