Antena 3 CNN Economic "Ne-au spus că zborurile Blue Air sunt anulate până în decembrie, de fapt, nu până luni" | Români revoltaţi pe aeroport, haos în transport

"Ne-au spus că zborurile Blue Air sunt anulate până în decembrie, de fapt, nu până luni" | Români revoltaţi pe aeroport, haos în transport

Scandal, miercuri dimineaţă, la Aeroportul Otopeni. Sute de oameni şi-au pierdut cumpătul când au aflat că zborurile le-au fost anulate. 

"Ne-au spus că zborurile Blue Air sunt anulate până în decembrie, de fapt, nu până luni" | Români revoltaţi pe aeroport, haos în transport
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Sep 2022   •   08:33

Ei spun că n-au ştiut şi că nici nu au fost anunţaţi că Blue Air a anulat toate cursele. 

Şi în situaţia lor sunt mii de oameni, atât în aeroporturile din ţară, cât şi în străinătate. 

"Am aflat că s-a anulat zborul, am ajuns şi degeaba în aeprorot, nici nu vor să discute cu noi şi ne spun că s-a anulat până pe 12 septembrie. În primă fază până pe 12. 

Când am ajuns la ghişeu şi am reuşit prin scurte cuvinte să vorbim cu ei, toate zborurile ne-au spus că sunt anulate până în decembrie, de fapt, nu până pe 12 luna aceasta", susţine un călător. 

"Am pierdut zborul spre Porto. BlueAir mi-a anulat zborul şi acum încerc să ajung acasă, dar preţul biletului este foarte ridicat, mai mult de 1.000 de euro", se plânge un alt turist. 

"Ce facem cei care nu avem bani? Pierdem locul de muncă?", spune un alt român.

Antena 3 a încercat marţi să ia legatura cu reprezentanţii companiei Blue Air, dar fără niciun rezultat.

La ora 18:30, reprezentanţii companiei aeriene au transmis că la acea oră nu mai este nimeni la ei.

Ministerul Mediului a pus poprire pe conturile mai multor companii mari din România. Datoria Blue Air pentru certificatele de mediu este 28,7 milioane lei. 
 

×
Subiecte în articol: Blue Air zboruri anulate
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close