Antena 3 CNN Economic Noi vouchere de 4.000 de lei pentru românii vulnerabili. Marcel Boloş spune cine poate lua banii

Noi vouchere de 4.000 de lei pentru românii vulnerabili. Marcel Boloş spune cine poate lua banii

Românii care sunt într-o situaţie vulnerabilă vor putea beneficia de noi vouchere, a anunţat, luni, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș.

Noi vouchere de 4.000 de lei pentru românii vulnerabili. Marcel Boloş spune cine poate lua banii
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    17 Oct 2022   •   13:39

Este vorba despre vouchere de rezilienţă pentru sprijinirea populației vulnerabile, mai exact pentru cei care trebuie să-şi repare locuinţa sau trebuie să-şi schimbe electrocasnicele vechi.

"Dăm bani pentru repararea caselor celor care se află în dificultate, cei cu mulți copii, peste cinci copii. Ne referim la acele categorii", a declarat ministrul Marcel Boloş, luni, pentru Antena 3 CNN.

Oficialul spune că suma luată în calcul în acest caz este de 4.000 de lei.

"Mai avem o altă categorie cu trei componente: pentru aragaz, frigider, mașina de spălat. Suma: 4.000 de lei", a spus Marcel Boloş.

Voucherele pentru electrocasnice este un program diferit de Rabla pentru electrocasnice.

Potrivit ministrului, este vorba despre 220.000 de beneficiari ai acestor vouchere, iar bugetul alocat pentru ele este de 600 milioane de euro.

LIVE semnarea contractelor aferente Măsurii 411

Suntem LIVE la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, unde are loc evenimentul de semnare a primelor contracte aferente Măsurii 411

Publicată de Marcel Ioan Boloș pe Luni, 17 octombrie 2022

Noi vouchere pentru românii vulnerabili. Marcel Boloş spune cine ar putea beneficia de ele

Românii aflaţi într-o situaţie vulnerabilă ar putea primi noi vouchere, a anunţat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, după vizita la Bruxelles.

Este vorba despre vouchere de rezilienţă pentru sprijinirea populației vulnerabile, care să sprijine îmbunătățirea condițiilor de locuire prin investiții în servicii comunitare, precum și a unor servicii pentru reparaţia locuinţelor.

"Mai mult, vestea bună pe care v-o ofer astăzi este că am discutat şi despre posibilitatea implementării unor vouchere de rezilienţă pentru sprijinirea populației vulnerabile, care să sprijine îmbunătățirea condițiilor de locuire prin investiții în servicii comunitare care să includă posibilitatea sprijinirii în activitățile casnice/cotidiene, precum și a unor servicii pentru reparaţia locuinţelor", a scris ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, pe pagina de Facebook.

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close