Antena 3 CNN Economic Pensii 2022. Marius Budăi, anunţ pentru pensionari: "Nu voi semna"

Pensii 2022. Marius Budăi, anunţ pentru pensionari: "Nu voi semna"

Pensii 2022. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat joi că nu va semna pentru condiționarea ca totalul pensiilor să nu depășească 9,4% din PIB.

Pensii 2022. Marius Budăi, anunţ pentru pensionari: "Nu voi semna"
Sursa foto: gov.ro
de Georgiana Adam    |    21 Iul 2022   •   14:06

"Guvernul României nu trebuie să accepte condiționarea ca totalul pensiilor să nu depășească 9,4% din PIB! Eu nu sunt de acord să semnez așa ceva! 

România are peste 4 milioane de lucrători în Uniunea Europeană. Acei lucrători au fost pregătiți de statul român. Acei lucrători acum contribuie la PIB-ul Uniunii Europene. 

Pensii 2022. Budăi: "Nu poți să mă încorsetezi pe mine, România, care am atâția lucrători la tine, Uniunea Europeană, într-o suma fixă pentru pensii"

Prin urmare ei ajută economiile europene prin banii pe care îi plătesc acolo", a scris ministrul Muncii, Marius Budăi, joi, pe Facebook.

Acesta susține că Guvernul României trebuie să se împotrivească unei astfel de condiționari.

"Nu poți să mă încorsetezi pe mine, România, care am atâția lucrători la tine, Uniunea Europeană, într-o suma fixă pentru pensii. 

Budăi: "Ca ministru nu voi semna o reformă care să îi sărăcească pe actualii seniori ai României, dar și pe viitoarele generații până în 2070"

E o chestiune care trebuie discutată foarte clar și cu toate argumentele pe masă. Guvernul României trebuie sa se împotrivească.

Ca ministru nu voi semna o reformă care să îi sărăcească pe actualii seniori ai României, dar și pe viitoarele generații până în 2070", a încheiat şeful de la Muncă.

Guvernul României nu trebuie să accepte condiționarea ca totalul pensiilor să nu depășească 9,4% din PIB! Eu nu sunt de...

Publicată de Marius Constantin Budai pe Joi, 21 iulie 2022

×
Subiecte în articol: Marius Budăi pensii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close