Antena 3 CNN Economic Performanța și calitatea produselor Carmistin, premiate în cadrul Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României

Performanța și calitatea produselor Carmistin, premiate în cadrul Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României

Performanța profesională și calitatea înaltă a produselor Carmistin, comercializate sub brandul La Provincia, au fost premiate în cadrul celei de-a șaptea ediții a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, care a avut loc la InterContinental Athénée Palace, în seara zilei de 9 mai 2023, în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu.

Performanța și calitatea produselor Carmistin, premiate în cadrul Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României
de Georgiana Adam    |    10 Mai 2023   •   16:49

Companiei Carmistin i-a fost decernată diploma de excelență de către Alteța Sa Regală Principele Radu, ca o recunoaștere deosebită pentru tot ceea ce întreprinde, ca parte a tradiției Asociației Furnizorilor Casei Regale a României de a răsplăti simbolic entități de afaceri din țara noastră a căror performanță profesională atinge înalte cote de calitate.

Premiile au fost înmânate în acest an câtorva companii și instituții fără calitatea de membru în asociație.

"Pentru noi, echipa Carmistin, este o mare onoare această recunoaștere a muncii și dedicației în slujba consumatorilor noștri. Mulțumim pentru apreciere Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, asigurându-i că pentru Carmistin va rămâne mereu un privilegiu să producă hrană sănătoasă pentru oameni", a declarat Justin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei.

Din partea Casei Majestății Sale Custodele Coroanei la eveniment au participat Ion Tucă, directorul Casei MS și Radu Ghină, consilier regal.

×
Subiecte în articol: Carmistin Casa Regala a Romaniei
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close