Antena 3 CNN Economic Peste 600 de blocuri din Bucureşti nu au nici acum apă caldă, după avaria produsă în urmă cu două zile

Peste 600 de blocuri din Bucureşti nu au nici acum apă caldă, după avaria produsă în urmă cu două zile

Peste 600 de blocuri din Bucureşti nu au nici acum apă caldă, după avaria majoră de marţi seară. 

de Alina Tănase    |    25 Apr 2024   •   11:45

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, nu a avut până cum niciun mesaj pentru bucureştenii disperaţi de problemele tot mai dese la reţeaua de termoficare.

Sunt în continuare sute de blocuri din Bucureşti fără apă caldă

Mai exact, joi sunt peste 600 de blocuri din Capitală care nu au apă caldă în urma acelei avarii care s-a produs marți seara, atunci când două dintre cele patru CET-uri din Capitală nu au mai funcționat, respectiv CET Vest și CET Grozăvești. 

La acel moment au rămas peste 3700 de blocuri fără apă caldă, adică jumătate din blocurile din Bucureşti racordate la sistemul centralizat de încălzire. Așadar, aproape 4000 din cele 8000 care sunt în București în acest moment. 

Dacă ne uităm la situația de la sectoarele din Bucureşti, în sectorul 6 sunt în continuare cele mai multe blocuri afectate de această avarie, aproape 300 care nu au la acest moment apă caldă, iar în sectorul 5, aproape 200 de blocuri sunt în această situație.

În ultimele ore, angajații de la Termoenergetica au făcut eforturi pentru a remedia cât mai rapid această situație, pentru ca oamenii să nu mai stea fără apă caldă.

×
Subiecte în articol: apă caldă Termoenergetica avarie
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close