Antena 3 CNN Economic Petre Daea susține că nu vor fi noi scumpiri la alimente în această iarnă: "Am fost și sunt de fiecare dată în magazine"

Petre Daea susține că nu vor fi noi scumpiri la alimente în această iarnă: "Am fost și sunt de fiecare dată în magazine"

Ministrul Agriculturii a precizat, la Antena 3 CNN, dacă să ne așteptăm la noi scumpiri în această iarnă, în contextul în care jumătate dintre români spun că au fost foarte afectați de creșterea prețurilor din acest an.

de Mia Lungu    |    27 Noi 2022   •   20:03

Aproximativ 47% dintre români spun că au fost foarte afectați de scumpiri, și peste 90% se așteaptă în continuare la creșteri de preț, în special la energie, alimente și întreținere.

"În perioada următoare nu se pot întrezari, și nici nu se justifică obiectiv scumpirile. Am fost și sunt de fiecare dată în magazine.

Prețurile la produsele de bază, care asigura furajarea animalelor, s-au stabilizat. De asemenea, la energie și la gaze.", a spus ministrul Agriculturii, la Antena 3 CNN.

Românii au fost întrebați, în cadrul unui sondaj CURS, derulat luna aceasta, care sunt principalele două probleme ale României, de care conducerea țării ar trebui să se ocupe de urgență.

  • Prețurile, inflația, utilitățile, prețul energiei - 27%
  • Nivelul de trai, pensiile, salariile - 19%
  • Economia, criza economică/financiară - 18%

×
Subiecte în articol: petre daea ministrul Agriculturii
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close