Antena 3 CNN Economic Petre Daea anunțul momentului despre prețurile alimentelor: "Caşcavalul nu va ajunge la 100 de lei"

Petre Daea anunțul momentului despre prețurile alimentelor: "Caşcavalul nu va ajunge la 100 de lei"

Ministrul Agriculturii şi şeful PSD au testat piaţa la un târg de produse tradiţionale şi au promis măsuri care să-i ajute pe producătorii români, dar şi pe clienţi.

Petre Daea anunțul momentului despre prețurile alimentelor: "Caşcavalul nu va ajunge la 100 de lei"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Ioana Mircea    |    10 Oct 2022   •   14:21

Conform acestora, preţurile la alimente nu vor creşte foarte mult.

Petre Daea şi Marcel Ciolacu îi încurajează pe cetăţeni să cumpere produse tradiţionale româneşti pentru a sprijini agricultura românească. Totodată, cei doi anunţă că vor veni cu soluţii în perioada următoare, care i-ar putea ajuta pe producătorii români să nu îşi vândă produsele cu preţuri mari.

Deocamdată au fost organizate mai multe târguri cu produse alimentare în toată ţara, astfel încât producătorii să se întâlnească direct cu cumpărătorii.

"Românii au posibilitatea să se întâlnească cu aceste platforme de expoziție cu vânzare în toată țara, pentru că e astăzi este Ziua Națională a Produselor Agroalimentare românești, zi instituită prin lege, pe care am considerat s-o sărbătorim prin aceste activități, aceste evenimente în fiecare județ.

100 de locații au fost în țară. S-au putut întâlni consumatorii, cu producătorii, românii într-o atmosferă de de bucurie, pentru a prezenta produsele pe care le-a obținut cu mare greutate și cu o multă migală și astfel să le pună la dispoziția consumatorilor. Pentru că trebuie să ne bucurăm și spunea foarte bine domnul președinte că asta este calea.

Caşcavalul nu va ajunge la 100 de lei. E adevărat că la început nu vom vedea imediat o îmbunătățire imediată a situației, dar cu siguranță pe parcurs vom putea vedea produse de la producătorii noștri prin intermediu Casei de Comerț, evitându-se astfel adaugi inere", a delcarat Petre Daea în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close