x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Plățile către ANAF pot fi efectuate și prin ghiseul.ro

de 14 Dec 2016   •   16:01
Plățile către ANAF pot fi efectuate și prin ghiseul.ro 8

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a fost înrolată, începând de miercuri, în platforma ghiseul.ro, astfel încât plăţile către Fisc se vor putea efectua online, a anunţat miercuri Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. 

"Începând de azi (miercuri -n.r.), încă o măsură de simplificare a birocraţiei vine în sprijinul cetăţenilor. ANAF a fost înrolată în ghiseul.ro, astfel încât taxele şi impozitele pot fi plătite online', se menţionează în comunicatul Ministerului. 

Astfel, prin înrolarea ANAF în ghiseul.ro, contribuabilii persoane fizice pot efectua online plata taxelor şi impozitelor pe care le datorează către ANAF, cum ar fi: impozit pe venituri din salarii sau din folosinţa bunurilor, impozitul pe venituri din dividende, dobânzi, premii, din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuală sau din activităţi agricole. 

"Totodată, pot fi plătite online contribuţiile pentru asigurări sociale de stat datorate de asiguraţi dar şi de angajatori, cât şi amenzile judiciare", se mai arată în comunicat. 

Sursă: Agerpres
sati