Antena 3 CNN Economic "Aceasta este o premieră istorică pentru România". Marcel Ciolacu, despre rata de absorbţie a fondurilor europene

"Aceasta este o premieră istorică pentru România". Marcel Ciolacu, despre rata de absorbţie a fondurilor europene

România a ajuns la o rată de absorbție de 90% a fondurilor europene disponibile în exercțiul financiar 2014-2020, a transmis, marţi, premierul Marcel Ciolacu.

"Aceasta este o premieră istorică pentru România". Marcel Ciolacu, despre rata de absorbţie a fondurilor europene
Sursa foto: Marcel Ciolacu/ Facebook
de Georgiana Adam    |    28 Noi 2023   •   12:01

Aceasta este o premieră istorică şi ne situează pe locul patru în UE, a mai spus şeful Guvernului.

"România are un grad de absorbție a fondurilor europene de 90% pentru exercițiul financiar 2014-2020, aflându-se pe locul 4 în UE. 

Această premieră istorică a fost salutată astăzi la București de Comisarul european pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira.

Doamna Comisar ne-a încurajat să continuăm dezvoltarea capacităților administrative și să gândim pe mai departe programe de specializare economică și tehnologii din ce în ce mai sofisticate, pentru a trece de la etapa de dezvoltare a infrastructurii la cea de economie producătoare de bunuri cu mare valoare adăugată", a scris premierul Marcel Ciolacu, marţi, pe pagina de Facebook.

România are un grad de absorbție a fondurilor europene de 90% pentru exercițiul financiar 2014-2020, afându-se pe locul...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 28 noiembrie 2023

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close