Antena 3 CNN Economic Primul forum de dezvoltare regională ce aduce față în față oferta autorităților publice cu cererea investitorilor

Primul forum de dezvoltare regională ce aduce față în față oferta autorităților publice cu cererea investitorilor

Primul forum de dezvoltare regională ce aduce față în față oferta autorităților publice cu cererea investitorilor
28 Oct 2016   •   12:54

Luni, 31 octombrie, Vicepremierii Vasile Dîncu și Costin Borc participă la forumul “Parteneriate pentru dezvoltarea României. Potențialul strategic al rețelei de parcuri, clădiri și terenuri industriale” organizat de Intact Media Group în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Moderat de Alessandra STOICESCU, Director Executiv Intact Media Group, evenimentul se va bucura de participarea Primarului General al Municipiului București Gabriela FIREA și a Preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie a României Mihai DARABAN.

Este primul forum ce reunește reprezentanţii autorităţilor și administrației publice locale și centrale cu cei ai mediului de afaceri pentru a discuta oferta de terenuri și clădiri propuse pentru dezvoltarea de noi activități industriale la nivelul întregii țări. Vor fi prezentate oportunitățile de dezvoltare și de localizare de noi activități industriale existente la ora actuală la nivelul României.

În condițiile în care România este mult sub celelalte țări membre ale Uniunii Europene din punctul de vedere al numărului de parcuri industriale, promovarea zonelor de oportunitate industrială este o prioritate majoră pentru țara noastră în raport cu celelalte state UE. Evenimentul este menit să faciliteze colaborarea dintre sectorul public, ofertant atractiv de oportunități de dezvoltare industrială și sectorul privat, deținător de resurse, expertiză și, în egală măsură, de management performant.

Printre temele ce se vor afla pe masa dezbaterii sunt: oferta administrației publice pentru mediul de afaceri în materie de terenuri și clădiri ce pot susține noi activități industriale, beneficiile
economico-sociale ale zonelor de oportunitate industrială la nivel național, planul guvernamental de stimulare şi de dezvoltare a acestor categorii de zone și facilitățile fiscale pe care autoritățile locale le acordă companiilor rezidente în aceste zone, precum și dezvoltatorilor.

Evenimentul va avea loc luni, 31 octombrie 2016, începând cu ora 10:00, la Camera de Comerț și Industrie a României, Amfiteatrul Al. I. Cuza. Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.intactmediagroup.ro, secțiunea Conferințe.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close