Antena 3 CNN Economic Camera de Comerţ sprijină campania "Produs în ţara ta"

Camera de Comerţ sprijină campania "Produs în ţara ta"

Camera de Comerţ sprijină campania "Produs în ţara ta"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
04 Dec 2015   •   10:17

Campania "Produs în ţara ta" demarată de Antena 3, Observator şi Geometry Global are sprjinul Camerei de Comerţ şi Industrii a României (CCIR). 

 
Reprezentanţii mediului de afaceri din România susţin că, prin achiziţionarea produselor fabricate în ţara noastră se asigură creşterea economiei şi păstrarea locurilor de muncă. 
 
”Este, fără îndoială, o prioritate națională și cred că ar trebui să ne înhămăm toți la acest deziderat și să facem în așa fel încât să consumăm cât mai mult ce produce România, fie că vorbim de sectorul alimentar, fie că vorbim de utilaje, de electrocasnice, de absolut toate produsele, care, din păcate, foarte mult sunt importate”, a spus preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Daraban, vineri, la emisiunea Daily Income, de la Antena 3.
 
De asemenea, întrebat cum vede inițiativa introducerii hărții României pe codul de bare, Mihai Daraban a spus că este” o formă de vizibilitate maximă adițională a tot ceea ce înseamnă produs fabricat în România și este lăudabilă aceasta inițiativă.
 
Campania "Produs în ţara ta" demarată de Antena 3, Observator şi Geometry Global are sprjinul patronatelor din industria alimentară, din industria vinului, sindicatelor, camerelor de comerţ, dar şi susţinerea unui parlamentar. 
 
Inițiativă realizată cu sprijinul tehnic al GS1 Romania, unic administrator al standardelor internaționale pentru coduri de bare pe teritoriul României.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close