Antena 3 CNN Economic Program Kaufland martie 2020. Orarul de funcționare al magazinelor

Program Kaufland martie 2020. Orarul de funcționare al magazinelor

Program Kaufland martie 2020. Având în vedere pandemia de coronavirus care afectează și România, marile lanțuri de magazine au luat o serie de măsuri pentru a combate răspândirea virusului.

Program Kaufland martie 2020. Orarul de funcționare al magazinelor
Sursa foto: Facebook / Kaufland România
16 Mar 2020   •   08:34

Reprezentanții Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), din care fac parte marile lanțuri de magazine, au anunțat că furnizorii și partenerii logistici lucrează zi și noapte pentru a aproviziona depozitele cu produsele a căror cerere este ridicată.

Astfel, magazinele din întreaga țară sunt în continuare aprovizionate și nu există motiv de îngrijorare pentru lipsa unor produse.

În această perioadă, reprezentanții Kaufland au anunțat o serie de măsuri pentru împiedicarea răspândirii noului coronavirus, în timp ce magazinele din întreaga țară vor funcționa pe un program normal.

"Noi, în magazine, suntem tot oameni. Diferența o faci tu, ajutând și fiind responsabil. Te protejezi pe tine și pe cei din jur. Noi vom fi în continuare aici, cu magazinele deschise. Le mulțumim tuturor colegilor. Același efort îl fac toți colegii noștri din breaslă", se arată într-o postare pe pagina de Facebook Kaufland România.

Program Kaufland martie 2020. Orarul magazinelor

Program Kaufland martie 2020. Orarul magazinelor

Programul magazinelor Kaufland în martie 2020 va fi unul obișnuit:

- luni - sâmbătă: 07.30 - 22.30;

- duminică: 08.00 - 20.00.

Totuși, programul magazinelor Kaufland ar putea suferi modificări în funcție de locație.

Toți cei care doresc să meargă la cumpărături, în această perioadă, pot accesa site-ul www.kaufland.ro și să selecteze magazinul dorit pentru a afla cu exactitate programul magazinului Kaufland în care urmează să meargă.

×
Subiecte în articol: Kaufland
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close