Antena 3 CNN Economic Program Lidl martie 2020. Cum vor funcționa magazinele

Program Lidl martie 2020. Cum vor funcționa magazinele

Program Lidl martie 2020. Având în vedere pandemia de coronavirus care afectează și România, marile lanțuri de magazine au luat o serie de măsuri pentru a combate răspândirea virusului.

Program Lidl martie 2020. Cum vor funcționa magazinele
Sursa foto: Facebook / Lidl România
16 Mar 2020   •   08:46

Reprezentanții Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), din care fac parte marile lanțuri de magazine, au anunțat că furnizorii și partenerii logistici lucrează zi și noapte pentru a aproviziona depozitele cu produsele a căror cerere este ridicată.

Astfel, magazinele din întreaga țară sunt în continuare aprovizionate și nu există motiv de îngrijorare pentru lipsa unor produse.

În această perioadă, reprezentanții Lidl au anunțat o serie de măsuri pentru împiedicarea răspândirii noului coronavirus, în timp ce magazinele din întreaga țară vor funcționa pe un program normal.

"Împreună în siguranță, atunci când acționăm responsabil. Magazinul este igienizat constant. Cu toate acestea, vă rugăm să atingeți doar fructele și legumele pe care le cumpărați. Mulțumim!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook Lidl România.

Program Lidl martie 2020. Cum vor funcționa magazinele

Program Lidl martie 2020. Orarul magazinelor

Programul magazinelor Lidl în martie 2020 va fi unul obișnuit:

- luni - sâmbătă: 07.30 - 22.00;

- duminică: 08.00 - 21.00.

Totuși, programul magazinelor Lidl ar putea suferi modificări în funcție de locație.

Toți cei care doresc să meargă la cumpărături, în această perioadă, pot accesa site-ul www.lidl.ro și să selecteze magazinul dorit pentru a afla cu exactitate programul magazinului Lidl în care urmează să meargă.

×
Subiecte în articol: Lidl
Parteneri
ÎPS Teodosie trimis în judecată de DNA
x close