Antena 3 CNN Economic Protecția Consumatorului atacă practicile abuzive din sistemul bancar. Daniel Zamfir: O amendă nu este suficientă

Protecția Consumatorului atacă practicile abuzive din sistemul bancar. Daniel Zamfir: O amendă nu este suficientă

Protecția Consumatorului atacă practicile abuzive din sistemul bancar. Daniel Zamfir: O amendă nu este suficientă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
20 Oct 2017   •   19:53

Senatorul Daniel Zamfir a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, despre faptul că ANPC a amendat o bancă foarte importantă pentru o practică necinstită față de persoanele care împrumută bani.

„Ordinul ANPC cu privire la creditele în franci elveţieni, în urma controlului la Raiffeisen Bank a fost semnat vineri şi solicită băncii aducerea contractelor de credit la momentul anterior deciziei de a nu informa clienţii cu privire la costurile creditului şi să propună un nou grafic de rambursare. Graficul de rambursare va trebui să se raporteze la condiţiile contractuale de la momentul semnării contractului”, potrivit news.ro.

„Faptul că ne confirmă era o așteptare pentru mine. ANPC trebuia să constate aceste practici de multă vreme. pe mine mă interesează foarte tare și consecințele. Adică dacă dăm doar amendă, nu rezolvăm nimic. Ordinul ar trebui să sisteze imediat practicile incorecte, să se revină la dobânda inițială. eu vreau să vad ca acel ordin conține și urmări, doar o amendă nu este suficientă”, a spus Daniel Zamfir.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close