Antena 3 CNN Economic PSD, anunț important despre ce se va întâmpla cu banii cash în România, în cadrul ședinței cu ușile închise | Surse

PSD, anunț important despre ce se va întâmpla cu banii cash în România, în cadrul ședinței cu ușile închise | Surse

Reprezentanții Partidului Social Democrat au discutat, astăzi, despre ce urmează să se întâmple cu banii cash în România.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Noi 2023   •   11:19

PSD spune că banii cash nu vor dispărea din România. Oamenii pot primi salariile cash în continuare, au posibilitatea să strângă orice sume de bani cash își doresc, și pot primi în continuare bani cash din afara țării, fără a avea nicio obligație, spun reprezentanții Partidului Social Democrat. 

Mai mult decât atât, comercianții care obligă românii la plata cu cardul încalcă legea și trebuie reclamați și amendați, au spus reprezentanții partidului în cadrul ședinței PSD, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Sursele citate spun, totodată, că, în discuția de astăzi cu băncile, cu BNR și cu reprezentanții IMM-urilor vor fi căutate soluții astfel încât firmele mici românești dar și persoanele fizice să nu fie afectate în niciun fel. 

”Nu voi renunța să protejez românii de lăcomia unora care vor să facă bani cu orice preț!”

Vineri, liderul PSD, Marcel Ciolacu, spunea că urmează să convoace o ședință cu specialiștii în domeniul financiar în ceea ce privește banii cash.

”Lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash! Este intolerabil să crești artificial comisioanele bancare!  

Voi convoca săptămâna viitoare la Guvern o întâlnire cu specialiștii din Ministerul Finanțelor și BNR, dar și cu reprezentanții micilor întreprinzători, ai băncilor și ai societății civile pentru a lua o decizie pe subiectul banilor cash.  

Nu voi renunța niciodată la lupta împotriva evaziunii. Și nu voi renunța să protejez românii de lăcomia unora care vor să facă bani cu orice preț!”, a scris Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: bani cash PSD
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close