Antena 3 CNN Economic Vom avea căldură în case la iarnă? Anunțul RADET care îi vizează pe toți bucureștenii

Vom avea căldură în case la iarnă? Anunțul RADET care îi vizează pe toți bucureștenii

Vom avea căldură în case la iarnă? Anunțul RADET care îi vizează pe toți bucureștenii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    19 Sep 2016   •   18:40

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) a dat asigurări luni, printr-un comunicat de presă, că va livra agent termic pentru apă caldă şi încălzire, în Bucureşti, în sezonul de iarnă. 

Precizarea a intervenit în contextul în care zilele acestea s-au vehiculat informaţii privind posibile întreruperi şi dificultăţi în furnizarea apei calde şi a agentului termic pentru încălzire pe timp de iarnă în Bucureşti. 

Directorul general interimar al RADET, Virgil Untea, a transmis asigurări cu privire la "atitudinea responsabilă" a regiei în ceea ce priveşte continuitatea şi siguranţa livrării agentului termic. 

"În toată perioada sezonului rece, angajaţii regiei vor depune toate eforturile pentru a asigura apa caldă şi căldura în apartamentele bucureştenilor, lucru confirmat şi de recentele declaraţii ale Primarului General pe această temă. Regretăm momentele în care vă pricinuim neplăceri şi de fiecare dată ne vom asuma întreaga responsabilitate. Vă garantăm însă că vom compensa prin profesionalism deficienţele tehnice ale sistemului, care, deşi are un grad ridicat de uzură, este cel mai sigur, ecologic şi ieftin sistem de încălzire", a precizat Virgil Untea, potrivit comunicatului citat.

×
Subiecte în articol: RADET agent termic apă caldă căldură
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close