Antena 3 Economic Reduceri eMAG la motosape. Cele mai bune oferte pentru lucrările de primăvară

Reduceri eMAG la motosape. Cele mai bune oferte pentru lucrările de primăvară

11 Mar 2019   •   17:40
Reduceri eMAG la motosape. Cele mai bune oferte pentru lucrările de primăvară

eMAG reduceri la motosape. Dacă sunteți în căutarea unor motocultoare care să vă ajute la lucrările agricole de primăvară, oferta eMAG la motosape nu vă va dezamăgi.

Puteți alege motosapa care vi se potrivește cel mai bune din campania eMAG de reduceri la unelte  pentrugrădinărit, iar pe cele mai avantajoase ca preț și calitate le găsiți aici.

eMAG reduceri motosape

1. Motocultor BSR

Dacă doriți un motocultor pentru orice fel de gospodărie, acest model este o alegere excelentă. Cu un motor în 4 timpi, care dezvoltă o putere de 6,5 cai putere, fiind dotat cu două viteze înainte și una înapoi, acest motocultor BSR vă poate ușura enorm muncile câmpului.

Are o lățime de lucru de până la 1,4 metri și o adâncime maximă de 30 de centimetri. 

Îl puteți cumpăra, din gama eMAG reduceri grădinărit, de aici.

eMAG reduceri la motosape

2. Pachet motosapa DKD LY 500

Motosapa DKD LY 500 este echipata cu un motor extrem de puternic de 7 CP in 4 timpi, benzina. Cu o asemenea putere motosapa va fi capabila sa lucreze orice tip de sol intr-un timp foarte scurt.

Motosapa are un ambreiaj foarte flexibil, astfel toate socurile resimtite de motor vor fi atenuate si implicit fiabilitatea motosapei creste considerabil.

Existenta filtrului de aer face ca motosapa DKD LY 500 sa fie extrem de usor de intretinut. Nu este nevoie sa schimbati filtrele din hartie sau burete, iar durata de viata a motorului creste considerabil.

Este o motosapă ideală pentru cei care cultivă suprafețe de un hectar.

O puteți cumpăra, cu o reducere considerabilă, de aici.

eMAG reduceri la motocultoare

3. Pachet Motocultor Ruris 751KS

Motosapa RURIS 751KS este recomandata pentru orice tip de sol pe suprafete de pana la 10.000 mp avand o eficienta de lucru de pana la 1200 mp/h. Latimea frezelor este reglabila si poate fi stabilita intre 640mm si 900mm.

Avand o greutate de pana la 125 kg, echipata cu freze, motosapatoarea Ruris 751KS poate sapa si marunti solul pana la 35 cm adancime, perfect pentru plantarea oricarui tip de cultura. Accesoriile ce se pot monta pe această motosapă sunt: roti de cauciuc, roti metalice, rarita, plug, cultivator si remorca a carei incarcatura poate ajunge pana la 600-700 kg.

O puteți achiziționa, în cadrul ofertei eMAG reduceri grădinărit, de aici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close