Antena 3 CNN Economic Reduceri la cadouri de Crăciun. Cinci oferte irezistibile

Reduceri la cadouri de Crăciun. Cinci oferte irezistibile

Reduceri la cadouri de Crăciun. Cinci oferte irezistibile
07 Dec 2016   •   15:37

Dacă vreți să profitați de reduceri la cadouri de Crăciun, e momentul să acționați. Cele mai bune oferte se epuizează primele.

Magazinul online evoMAG pune la bătaie numeroase produse cu reduceri consistente în cadrul campaniei Sezonul Sărbătorilor. Pentru a profita de cele mai avantajoase afaceri pe care le puteți face la ”cadourile lui Moș Crăciun”, intrați aici.

Magazinul evoMAG vă pune la dispoziție câteva dintre cele mai atractive oferte de pe piață în acest moment, la o gamă foarte largă de produse.

Reduceri la cadouri de Crăciun. Oferta evoMAG

În ciuda numărului foarte mare de produse aflate în oferta magazinului, noi vă oferim doar cinci exemple, din cele mai variate domenii.

Jocurile sunt mereu o idee bună când vine vorba de cadouri. O consolă de gaming este o achiziție foarte bună pentru cei care vor să se relaxeze singuri sau cu prietenii.

Astfel, Consola Sony PlayStation 4 Slim 1TB are un discount pe evoMAG de 18 la sută, iar magazinul vă oferă reduceri de până la 44 la sută și la jocuri.

Puteți cumpăra acest cadou de aici.

Dacă vreți să vă protejați amintirile în stilul tradițional, optați pentru ramă foto digitală. Rama foto Braun DigiFrame, neagră, vine la pachet cu o reducere de 40%, dar și cu o calitate grafică excelentă, cât și cu un design negru, foarte curat și elegant.

O găsiți aici.

Reduceri la cadouri de Crăciun. Cele mai bune oferte

Magazinul evoMAG oferă reduceri foarte avantajoase la laptopuri. Majoritatea modelelor, realizate de companii de top, ca Lenovo, Asus, HP sau Acer având prețuri cu peste 10 la sută mai mici decât de obicei.

Găsiți toată oferta evoMAG la laptopuri aici.

Căutați un cadou sofisticat? Alegeți un televizor curbat! Prețurile sunt pe măsura tehnologiei oferite, însă, în aceste zile, există numeroase modele la preț redus.

Mai multe detalii - aici.

În final, vă recomandăm oferta magazinului online la aparate foto - cadoul perfect atât pentru cei pasionați și experimentați, cât și pentru cei neinițiați în acest hobby.

Găsiți toate reducerile la cadouri de la evoMAG aici.

×
Subiecte în articol: cadouri de Craciun
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close