Antena 3 CNN Economic Reducerile de iarnă încep curând. Diferența dintre acestea și Black Friday

Reducerile de iarnă încep curând. Diferența dintre acestea și Black Friday

Mall-uri au început să se umple de panouri mari, roșii, pe care scrie cu alb "reduceri". Nici bine nu am terminat cumpărăturile de sărbători, că magazine ne invită să le călcăm din nou pragul și ne promit reduceri de nerefuzat.

Reducerile de iarnă încep curând. Diferența dintre acestea și Black Friday
Sursa foto: Gettyimages
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Ian 2024   •   17:07

Reducerile de iarnă încep în jurul datei de 10-15 ianuarie. De regulă, ele durează o perioadă îndelungată, timp în care marile magazine din mall au sarcina de a scăpa de toate produsele de sezon pentru a aduce colecția de primăvară.

Așadar, acesta este momentul ideal de a cumpăra toate lucrurile care au fost prea scumpe în luna octombrie, noiembrie sau decembrie. Vorbim despre electrocasnice, încălțăminte, haine, jucării, mobilă, etc. 

Această perioadă este ideală pentru cei care vor să facă economii. De fapt, același produs ar putea avea un preț dublu înainte de Crăciun, pentru că cererea este foarte mare. 

Citește și: Zilele în care nu se fac nunți și botezuri, în 2024

Reducerile de iarnă VS Black Friday

Pe lângă faptul că reducerile de iarnă se întind pe o perioadă mai lungă de timp, spre deosebire de Black Friday, reducerile de după sărbători pot aduce disconturi mult mai mari. Aceste lucru este și de înțeles, retailerii încearcă să scape de marfa de pe rafturi pentru a putea aduce nouă colecție de primăvară. 

Reducerile de iarnă 2023-2024 este perioada ideală de a cumpăra acele lucruri pe care le-ai vrut dar pentru care nu ai avut buget. Stocurile excedentare sunt puse la vânzare la reduceri semnificative în luna ianuarie.

×
Subiecte în articol: reduceri de iarnă
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close