Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG. Electrocasnice de bucătărie cu 50% mai ieftine

Reduceri eMAG. Electrocasnice de bucătărie cu 50% mai ieftine

Reduceri eMAG. Electrocasnice de bucătărie cu 50% mai ieftine
01 Dec 2016   •   15:38
Reduceri eMAG. Crăciunul și Anul Nou sunt tot mai aproape, și la fel și zilele de sărbătoare în care bucătăriile noastre se vor umple de aromele bunătăților pregătite pentru mesele festive.
 
Cozonacii, plăcintele, sarmalele, piftia, salata de boeuf, cârnații, toba, lebărul și alte preparate din carne de porc sunt doar câteva dintre mâncărurile tradiționale de Crăciun care ne vor înveseli în perioada sărbătorilor de iarnă.
 
Și, deoarece pregătirea meselor îmbelșugate necesită timp, grijă, atenție, dar și o bucătărie dotată cu toate cele necesare, cel mai mare magazin online din România a lansat o campanie de reduceri eMAG la electrocasnice pentru bucătărie.
 
În oferta de reduceri eMAG sunt incluse atât electrocasnice mari, cât și electrocasnice mici.
 
Am analizat oferta emag.ro și am ales câteva dintre cele mai atractive oferte la electrocasnice de bucătărie:
 

Reduceri eMAG aragazuri

 
1. În această perioadă, reducerile eMAG la aragazuri sunt de până la 33%.
 
De exemplu, un pachet care conține un aragaz și o hotă cu un motor, de la Studio Casa, are o reducere de 30% și costă 799 lei.
 
Aragazul Studio Casa are dimensiunile de 50 cm (lungime) cu 55 de cm (adâncime) și 80 de cm (înălțime). Aragazul are piciorușe reglabile de 7 cm și are culoarea alb emailat. De asemenea, el are 3 arzătoare cu gaz și un ochi electric, o tavă și un grătar metalic.
 
Cuptorul funcționează pe gaz și are geam dublu. În plus, acest aragaz este perfect pentru spațiile mici, elegant și simplu de folosit.
 
În ceea ce privește hota, aceasta este are o putere minimă de absorbție de 133 m3/h și o putere maximă de 230 m3/h. Consumul anual este de 91 KWh, iar nivelul de zgomot de 49-65 dB(A).
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aragazuri.

Reduceri eMAG mașini de spălat vase

 
2. eMAG are reduceri atât la mașini de spălat standard, cât și la mașini de spălat incorporabile.
 
Reducerile emag.ro ajung până la 44%
 
O mașină de spălat vase incorporabilă Studio Casa, LS45FI, 9 seturi, 3 programe, clasa A+ de eficiență energetică, are o reducere de 42%.
 
Mașina de spălat vase, incorporabilă, SLIM, măsoară 45 de cm. Capacitatea mașinii de spălat este de 10 seturi. Numărul de programe este 3 (Prespălare, Eco 50°C, Intensive 65°C)
 
Consumul anual de energie (Aec) este de 264 kWh/an, iar cel anual de apă de 3.640 litri/an. Timpul programului pentru ciclul standard este de 162 de min.
 
Oferta este disponiblă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la mașini de spălat vase.

Reduceri eMAG plite incorporabile

 
3. emag.ro are oferte tentante și la plite incorporabile. Reducerile ajung până la 50%.
 
De pildă, o plită incorporabilă Zanussi ZGG66414XA, cu 4 arzătoare cu gaz și aprindere electrică, din inox, are o reducere eMAG de 35% și costă 499,90 lei.
 
Gătitul se poate face cel mai ușor când comenzile aparatului sunt vizibile, accesibile și utilizabile cu ușurință. Pe această plită, panoul de comanda și indicatorul nivelului de putere sunt plasate în mod optim, chiar pe partea frontală. Indiferent dacă sunteți dreptaci sau stângaci, comenzile pot fi accesate și utilizate la fel de ușor.
 
Curățarea se face fără efort deoarece plita este prevăzută cu suporturi inteligente, emailate pentru vasele de gătit. Suporturile au o suprafață extrem de netedă pentru a putea elimina ușor murdăria, lăsând în urmă o plită strălucitoare, gata de a fi folosită.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la plite incorporabile.

Reduceri eMAG electrocasnice mici pentru bucătărie

 
4. emag.ro are reduceri eMAG și la numeroase electrocasnice mici extrem de utile în bucătărie: blendere, tocătoare, roboți de bucătărie, mixere, mașini de tocat, feliatoare, storcătoare, fierbătoare, mașini de pâine sau prăjitoare de pâine.
 
Un tocător Star-Light DC-500BS, 500W, 1 litru, cu vas din sticlă, are o reducere de 35% și costă 58,49 lei.
 
Tocatorul Star-Light DC-500BS poate fi ajutorul mult așteptat din bucătăria dumneavoastră: poate toca aproape orice, fie că e vorba despre ceapă, fasole, cartofi sau carne fragedă, datorită lamelor sale ascuțite, realizate din oțel inoxidabil.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la electrocasnice mici pentru bucătărie.
 

Reduceri eMAG cuptoare cu microunde

 
5. Magazinul online emag.ro are oferte atractive și la cuptoare cu microunde. Reducerile ajung până la 42%.
 
Un cuptor cu microunde Gorenje MO17MW, 700 W, mecanic, de 17 litri, are o reducere de 22% și costă 210,11 lei.
 
Acest cuptor cu microunde are o capacitate de 700 de W și 6 niveluri de putere. Suportul interior are un diametru de 24,5 cm. Cuptorul are dimensiunile 452 x 335 x 262 mm și 10,5 kilograme greutate.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la cuptoare cu microunde.

×
Subiecte în articol: eMAG.ro emag reduceri emag.ro reduceri emag
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close