Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG. Laptopuri, tablete și telefoane mai ieftine cu până la 60%

Reduceri eMAG. Laptopuri, tablete și telefoane mai ieftine cu până la 60%

Reduceri eMAG. Laptopuri, tablete și telefoane mai ieftine cu până la 60%
14 Feb 2017   •   16:02
În săptămâna 14 – 20 februarie, magazinul online emag.ro are o campanie de reduceri eMAG numită „IT & Mobile Days”, care vine cu tăieri de prețuri foarte mari la telefoane mobile, tablete, laptopuri, desktopuri sau monitoare.

AICI găsiți toate produsele incluse în oferta eMAG IT & Mobile Days.
 
Iată câteva dintre cele interesante oferte de pe emag.ro:
 
1. Reducerile eMAG la telefoane ajung până la 60%.
 
Un telefon mobil Philips S309, Dual Sim, 8GB, costă 239,99 lei.
 
Ecranul tactil capacitiv WVGA TFT de 4 inchi are culori strălucitoare și imagini vibrante. Beneficiind de ecranul tactil capacitiv WVGA TFT de 4 inchi, telefonul vă permite să vă bucurați de navigare lină. Indiferent dacă vă uitați prin imagini sau pe site-uri web sau măriți imaginea în meniuri și aplicații, ecranul tactil este o încântare pentru ochi.
 
Telefonul oferă o performanța mobilă elegantă cu procesorul dual core de 1.2 GHz. Grație procesorului dual core de 1.2 GHz de pe telefonul mobil Philips, efectuarea de sarcini multiple între aplicațiile telefonului dvs. este floare la ureche.
  
Camera foto cu focalizare automată de 5 megapixeli și flash vă permite să capturați imagini clare, precise - chiar și în condiții de iluminare slabă.
 
Telefonul are un design curbiliniu unic cu dimensiunea perfectă. Telefonul mobil Philips vine cu o curbă exclusivă de 63 de grade la ambele capete, care va revoluționa modul în care îl țineți în mână.
 
Telefonul reușește să fie atât elegant, cât și ergonomic, pentru a satisface gustul pentru calitate și estetică. Designul lui finuț constă dintr-un ecran mare, ce are dimensiunea perfectă pentru mâna dvs., și un difuzor la partea inferioară, care asigură un volum optim atunci când vorbiți.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la telefoane mobile.

 

Reduceri eMAG la tablete

 
2. Tabletele de la emag.ro au reduceri eMAG de până la 36% în această săptămână.
 
De exemplu, tableta Allview Viva C701, 7'', Quad-Core 1.20GHz, 1GB RAM, 8GB, are o reducere de 13% și costă 259,99 lei.
 
Viva C701 este o tabletă accesibilă ce rulează sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop, are un procesor Quad Core și 1GB RAM, pentru acces rapid și fluiditate în utilizare.
 
Displayul de 7 inchi, cu rezoluție de 1024x600 px, este ideal pentru vizualizarea fișierelor preferate.
 
Cântărind mai puțin de 300 de grame, este ușor de transportat. Tableta rulează sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop, grație căruia veți primi cele mai recente notifiăari în ecranul blocat. Veți fi în permanență la curent cu cele mai recente știri și noutăți de interes. În plus, aveți posibilitatea de a personaliza notificările pe care le primiți, prin intermediul funcției Interruptions, accesibilă prin apăsarea butoanelor pentru ajustarea volumului.
 
Procesorul Quad Core și memoria RAM de 1GB vă oferă o navigare fără întreruperi, pentru ca dvs să vă puteți bucura de cele mai noi jocuri și filme. Memoria flash de 8GB poate fi extinsă până la 40GB, prin intermediul unui card microSD, iar dvs veți avea și mai mult spațiu de stocare pentru documentele favorite.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la tablete.
 

Reduceri eMAG la laptopuri

 
3. emag.ro are reduceri eMAG și la laptopuri, monitoare și desktopuri.
 
Reducerile eMAG la laptopuri sunt de până la 35%.
 
Un laptop ASUS X540YA-XX146D cu procesor AMD® A8-7410 2.20GHz, 15.6 inchi, 4GB, 500GB, DVD-RW, AMD Radeon R5, Free DOS, are o reducere de 31% și costă 1.099,99 lei.
 
Laptop-urile din Seria ASUS X540 sunt echipate cu cele mai recente procesoare, pentru un nivel foarte bun de performanță în orice situație. Dotate cu un controller avansat pentru modulele de memorie, până la 12GB de memorie RAM, X540 sunt platforma ideală pentru utilizarea zilnică.
 
Noua interfață reversibilă USB Tip-C ușurează semnificativ conectarea dispozitivelor periferice și vă oferă acces la viteze de transfer USB 3.1 Gen 1 foarte ridicate, de până la 5Gbit/s, astfel încât transferul unui film cu dimensiunile de 2GB durează mai puțin de două secunde.
 
Design-ul foarte compact al port-urilor de conectivitate ajută și la menținerea profilului ultra-subțire al sistemelor din Seria X540.
 
Modelele X540 includ în continuare interfețele tradiționale USB 3.0 și USB 2.0, pentru a asigura o compatibilitate perfectă cu toate dispozitivele USB. X540 oferă opțiuni de conectivitate suplimentare, cum ar fi port-urile HDMI și VGA pentru conectarea unor afișaje externe, cititor de card-uri a 3-în-1 SD/SDHC/SDXC, un port Ethernet RJ-45 și o unitate optică DVD Super Multi.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la laptopuri.
 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close